#Κουνούπια

Γιώργος Λιάγκας: "Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι"

patrasevents.gr
"Κολλάει η ομοφυλοφιλία; Θα αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι; Τι είναι; Κουνούπια;"
12:53 29/01/2024

Κουνούπια: Ετοιμαστείτε για αυξημένες επιθέσεις στα χρόνια που έρχονται

iatropedia.gr
Τι προβλέπουν οι επιστήμονες. Τι παρατήρησαν ήδη στα ζεστά νερά των ποταμιών. Ποια είναι η αιτία. The post Κουνούπια: Ετοιμαστείτε για αυξημένες επιθέσεις στα χρόνια που έρχονται appeared first on Iatropedia.
10:09 26/12/2023

Κουνούπια: Με 6 βελόνες μας πίνουν το αίμα – Τι συμβαίνει στο σώμα μας

lamianow.gr
Πόσο κρατά ένα τσίμπημα του κουνουπιού; Και πόσο εύκολο είναι να μας πιει το αίμα; Η πραγματικότητα είναι μάλλον πιο σύνθετη απ’ ότι φανταζόμαστε, καθώς το κουνούπι -πάντα θηλυκό – που τσιμπάει τον άνθρωπο εφαρμόζει μια σύνθετη διαδικασία για να ρουφήξει το αίμα. Η διαδικασία, θα μπορούσε να πει κανείς, η είναι διαδικασία  «υψηλής τεχνολογίας». Αρχικά να […] The post Κουνούπια: Με 6 βελόνες μας πίνουν το αίμα – Τι συμβαίνει στο σώμα μας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 07/07/2023

Ορεστιάδα: Κουνούπια – Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας

evros24.gr
Δικαιολογημένα θεωρεί τα παράπονα των κατοίκων ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Λούρμπας αναφορικά με την έντονη παρουσία των κουνουπιών στην περιοχή. Αυτό όμως, όπως σπεύδει να διευκρινίσει, οφείλεται στις πολλές βροχοπτώσεις που είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο οποίες στάθηκαν εμπόδιο στους προγραμματισμένους ψεκασμούς με αποτέλεσμα σμήνη κουνουπιών να εμφανίζονται σε κάποιες περιοχές δυσκολεύοντας την ζωή […]
10:46 06/07/2023

Κουνούπια: Γιατί προτιμούν κάποιους περισσότερο

tromaktiko.gr
Το καλοκαίρι είναι κοντά και τα κουνούπια καραδοκούν. Μέχρι σήμερα έχουν βγει πολλές θεωρίες για το ποιους προτιμούν τα κουνούπια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό iScience διαπίστωσε ότι το πλύσιμο με ορισμένα σαπούνια προσελκύει τα κουνούπια, ενώ άλλα σαπούνια είναι απωθητικά. Αυτά τα αποτελέσματα διέφεραν μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων ως αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των σαπουνιών […] The post Κουνούπια: Γιατί προτιμούν κάποιους περισσότερο appeared first on Tromaktiko.gr.
18:06 16/05/2023

Κουνούπια: Ψεκασμοί με ελικόπτερο στον υδροβιότοπο Σχινιά από την Περιφέρεια

naftemporiki.gr
Συνεχίζει τους επίγειους κι εναέριους ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την Αττική η Περιφέρεια. Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, μετέβη το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας… Κουνούπια: Ψεκασμοί με ελικόπτερο στον υδροβιότοπο Σχινιά από την Περιφέρεια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:06 10/04/2023

Συναγερμός στο Υπουργείο Υγείας – Μέτρα κατά της εξάπλωσης του Δάγκειου πυρετού από κουνούπια

Newsit
Κουνούπια που μεταφέρουν ιούς και προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις, μεταξύ αυτών και Δάγκειο πυρετό, έχουν εμφανιστεί ξανά σε χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Με εγκύκλιο του προς όλες τις συναρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, το Υπουργείο Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά άμεσα μέτρα για την έγκαιρη καταπολέμηση των κουνουπιών, με σκοπό ... Περισσότερα To άρθρο Συναγερμός στο Υπουργείο Υγείας – Μέτρα κατά της εξάπλωσης του Δάγκειου πυρετού από κουνούπια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:48 09/03/2023

17 ώρες [O Musk, o Schäuble το Χρέος και τα Κουνούπια]

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post 17 ώρες [O Musk, o Schäuble το Χρέος και τα Κουνούπια] appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:10 07/02/2023

Κουνούπια: Γιατί εφέτος μας τσιμπάνε πιο πολύ – Τι λένε ειδικοί στον Ε.Τ.

eleftherostypos.gr
Τον Αύγουστο και μετά την επιστροφή από τις διακοπές, τον Σεπτέμβριο, η συνεύρεση με οικογένεια και φίλους σε αυλές, βεράντες ή εξωτερικούς χώρους εστιατορίων και μπαρ συνοδεύεται από… τινάγματα και δυσαρέσκεια. Ο λόγος; Τα κουνούπια. Η ερώτηση «τι γίνεται φέτος και έχει τόσα κουνούπια» είναι πολύ συχνή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», η […] Το άρθρο Κουνούπια: Γιατί εφέτος μας τσιμπάνε πιο πολύ – Τι λένε ειδικοί στον Ε.Τ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:18 23/09/2022

Κουνούπια: 7 λόγοι που τσιμπούν εσάς και όχι τον διπλανό σας

newsitamea.gr
Μάθετε τι είναι αυτό που προσελκύει περισσότερο τα κουνούπια και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε. Σε κάθε παρέα των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχουν τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τα συνεχή τσιμπήματα των κουνουπιών και υπάρχουν κι αυτά που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει φαγούρα από το τσίμπημα αυτού του «δαιμόνιου» εντόμου. Τι... The post Κουνούπια: 7 λόγοι που τσιμπούν εσάς και όχι τον διπλανό σας appeared first on Newsitamea.gr.
19:06 21/08/2022

Κουνούπια. Εφιάλτες…θερινής νυκτός

eleftherostypos.gr
Απλές συμβουλές για να μην αφήσετε τα κουνούπια να σας χαλάσουν τις διακοπές    Μαζί με το καλοκαίρι έφτασαν, βέβαια, και τα κουνούπια. Μικρά, σχεδόν αόρατα, ενοχλητικά, με το τσίμπημά τους να μας φαγουρίζει για ώρες. Και είναι αλήθεια, ότι το τσίμπημα ενός κουνουπιού μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες μέχρι και μερικές ημέρες. Αυτό […] Το άρθρο Κουνούπια. Εφιάλτες…θερινής νυκτός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 05/08/2022

Κουνούπια τέλος: Πώς να τα διώξετε από τον κήπο και το σπίτι σας

iatropedia.gr
Τα κουνούπια μπορεί να μεταδώσουν τον ιό του Δυτικού Νείλου. Για να προστατευθούμε μέσα στο σπίτι, πρέπει να μειώσουμε τον πληθυσμό τους (και) έξω από αυτό. Τι μπορούμε να κάνουμε. The post Κουνούπια τέλος: Πώς να τα διώξετε από τον κήπο και το σπίτι σας appeared first on Iatropedia.
10:02 05/08/2022

Κουνούπια: Οι 4 ομάδες ανθρώπων που είναι πρώτες στις «προτιμήσεις» τους

newsitamea.gr
Μαζί με τα μπάνια το καλοκαίρι, ξεκινούν και τα κουνούπια επισκέψεις στα σπίτια μας και κυρίως το βράδυ στον ύπνο, χωρίς να όμως είναι το ίδιο ενοχλητικά για όλους. Συγκεκριμένα σύμφωνα με επιστήμονες, τα κουνούπια μπορούν να αναγνωρίσουν μελλοντικά «θύματα» από απόσταση 50 μέτρων, ενώ είναι πιο επιρρεπείς συγκεκριμένες κατηγορίες... The post Κουνούπια: Οι 4 ομάδες ανθρώπων που είναι πρώτες στις «προτιμήσεις» τους appeared first on Newsitamea.gr.
10:06 02/07/2022

Πως να εξαφανίσετε τα Κουνούπια με φυσικό τρόπο

tomati.gr
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή, αλλά φέρνει μαζί του πολλά έντομα που τσιμπάνε και [...] The post Πως να εξαφανίσετε τα Κουνούπια με φυσικό τρόπο appeared first on Το Μάτι.
21:40 11/06/2022

Κουνούπια τέλος: Η αποτελεσματική συνταγή για να μην σας τσιμπήσουν, όλο το καλοκαίρι

newsitamea.gr
Η θερμοκρασία έχει ανέβει και τα κουνούπια κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε περιστατικά λοιμώξεων που μεταδίδονται με κουνούπια. Από το 2009 και μετά έχουν παρουσιαστεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, αλλά και κάποια κρούσματα ελονοσίας σε αγροτικές κυρίως περιοχές οι οποίες θεωρούνται... The post Κουνούπια τέλος: Η αποτελεσματική συνταγή για να μην σας τσιμπήσουν, όλο το καλοκαίρι appeared first on Newsitamea.gr.
12:06 31/05/2022

Κουνούπια και τον χειμώνα; Ο «εφιάλτης» λαμβάνει μορφή σε είδος που έρχεται από τη Νότια Κορέα

el.gr
Κουνούπι του είδους Aedes koreicus εντοπίστηκε στην Ιταλία και αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Parasites & Vectors. Το άρθρο Κουνούπια και τον χειμώνα; Ο «εφιάλτης» λαμβάνει μορφή σε είδος που έρχεται από τη Νότια Κορέα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:30 21/10/2021

Κουνούπια: Γιατί τσιμπούν εσένα και όχι τον διπλανό σου;

ipop.gr
Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία! Σίγουρα θα έχει τύχει και σε σένα να βρίσκεσαι με την παρέα σου ένα καλοκαιρινό ανέμελο βράδυ σε ένα νησί και ξαφνικά να μην μπορείς να ηρεμήσεις από τα τσιμπήματα των κουνουπιών! Σε κάθε παρέα υπάρχουν τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τα συνεχή τσιμπήματα των κουνουπιών και υπάρχουν κι αυτά […] Το άρθρο Κουνούπια: Γιατί τσιμπούν εσένα και όχι τον διπλανό σου; εμφανίζεται στο iPop.
19:02 17/08/2021

Κουνούπια: 7 λόγοι που τσιμπούν εσάς και όχι τον διπλανό σας – Τι τα προσελκύει

newsitamea.gr
Μάθετε τι είναι αυτό που προσελκύει περισσότερο τα κουνούπια και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε. Σε κάθε παρέα των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχουν τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τα συνεχή τσιμπήματα των κουνουπιών και υπάρχουν κι αυτά που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει φαγούρα από το τσίμπημα αυτού του «δαιμόνιου» εντόμου. Τι... The post Κουνούπια: 7 λόγοι που τσιμπούν εσάς και όχι τον διπλανό σας – Τι τα προσελκύει appeared first on Newsitamea.gr.
12:06 12/08/2021

Κουνούπια: 7 λόγοι που «προτιμούν» να τσιμπούν συγκεκριμένα άτομα – Τι τα τραβάει

newsitamea.gr
Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι ζέστες όσο πάνε και αυξάνονται, ένα είναι το μείζον πρόβλημα όλων, τα κουνούπια. Σε κάθε παρέα των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχουν τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τα συνεχή τσιμπήματα των κουνουπιών και υπάρχουν κι αυτά που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει... The post Κουνούπια: 7 λόγοι που «προτιμούν» να τσιμπούν συγκεκριμένα άτομα – Τι τα τραβάει appeared first on Newsitamea.gr.
15:02 27/07/2021

Κουνούπια: Το κόλπο πριν βγείτε έξω για να μην σας τσιμπάνε

iatropedia.gr
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι να μην έρχεστε καθόλου σε επαφή μαζί τους, δηλαδή να μην βγαίνετε από το σπίτι σας! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι άτοπο. The post Κουνούπια: Το κόλπο πριν βγείτε έξω για να μην σας τσιμπάνε appeared first on Iatropedia.
15:10 26/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load