#Κωνσταντίνος Τζούμας

Δημήτρης Πιατάς: Πήγαμε στον νεκροθάλαμο να δούμε τον Θανάση Βέγγο, και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας

Newsit
Ο Κώστας Τσουρός και η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον αγαπημένο ηθοποιό Δημήτρη Πιατά. Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε για το παράπονο του Κωνσταντίνου Τζουμα, τον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις και γιατί δεν παίζει στον ίδιο θίασο με την κόρη του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας τον είχε ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Πιατάς: Πήγαμε στον νεκροθάλαμο να δούμε τον Θανάση Βέγγο, και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:54 11/11/2022

Θανάσης Βέγγος: «Έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε και νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη»

thecaller.gr
Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς μίλησε στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα αποκάλυψε για τον Θανάση Βέγγο.Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς μίλησε στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα αποκάλυψε για τον Θανάση Βέγγο.Ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας τον είχε αποκαλέσει «ευφορική μπαλίτσα»… «Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για Εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί […]
10:44 11/11/2022

Δημήτρης Πιατάς: Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Newsit
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Η απώλεια των αγαπημένων μου προσώπων. Των γονέων και των αγαπημένων μου φίλων, που τους αποχαιρέτησα με τελευταίο τον Κωνσταντίνο Τζούμα. ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Πιατάς: Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος Τζούμας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 16/10/2022

Ρίγη συγκίνησης στο πρωτο νεκροταφείο στην κηδεια του Κωνσταντίνου Τζούμα

olympia.gr
  Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνώνη κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα. Συγγενείς, συνάδερφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν τον γνωστό ηθοποιό, ραδιοφωνικό παραγωγό και συγγραφέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, σε ηλικία 78 ετών. Ο Κωνσταντίνος Τζούμαςέδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.  […] Ρίγη συγκίνησης στο πρωτο νεκροταφείο στην κηδεια του Κωνσταντίνου Τζούμα - olympia
16:52 29/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Θλίψη στην κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο

tlife.gr
Θλίψη στην κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας To άρθρο Κωνσταντίνος Τζούμας: Θλίψη στην κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:44 29/06/2022

Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα

okmag.gr
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται σήμερα η κηδεία του ηθοποιού, συγγραφέα και ραδιοφωνικού παραγωγού Κωνσταντίνου Τζούμα. Έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 78 ετών. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έδινε μάχη εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων για την κηδεία, να γίνουν δωρεές στο Κέντρο για […] The post Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα appeared first on OK.
12:18 29/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Δείτε βίντεο από τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά και τον καιρό που έζησε στην Αμερική

Newsbeast.gr
Ο σπουδαίος ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας άφησε χθες Σάββατο 25 Ιουνίου την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.. Παρακάτω θα δείτε δύο βίντεο που αφορούν στα παιδικά χρόνια του ηθοποιού στον Πειραιά και στη συνέχεια ένα βίντεο με τον καιρό που έζησε στην Αμερική. «Τα παιδικά μου χρόνια είχαν μια κάποια μαγεία, διότι μεγάλωσα στον Πειραιά και ο Πειραιάς τότε ήταν σαν σκηνικό ταινίας με τα νεοκλασικά του, το Πασαλιμάνι, την Καστέλα, το Τουρκολίμανο, σήμερα μικρολίμανο, το Χατζηκυριάκειο» είχε πει ο ίδιος. «Υπήρχαν ένα σωρό γυναίκες ναυτικών, που ήταν μόνες και τίναζαν με τις ώρες τα σεντόνια στα μπαλκόν
00:02 27/06/2022

Συνέντευξη | Κωνσταντίνος Τζούμας: “Θέλω να είμαι επιπόλαιος”

eretikos.gr
του Γιάννη Παναγόπουλου // •Η συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Τζούμα έγινε πριν δύο καλοκαίρια στο Κολωνάκι. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι ιδέα πλήρους απασχόλησης. Είναι παροχή υπηρεσίας. Είναι τέχνη σε μόνιμη εφημερία. Η είσοδός του στο καφέ του Κολωνακίου, ναι εκείνο που μάλλον τον έχεις δει να κάθεται δίπλα στον Άγιο Διονύσιο, έμοιαζε μ’ εκείνη θεατρικής […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:52 26/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός. Απαράδεκτοι, Χάριτες, Μεν και Δεν, βιογραφικό

fimes.gr
Πώς πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας; Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνταντίνος Τζούμας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Κωνσταντίνος Τζούμας Βιογραφικό Ο Κωνσταντίνος Τζούμας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κωνσταντίνος Τζούμας: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός. Απαράδεκτοι, Χάριτες, Μεν και Δεν, βιογραφικό.
16:30 25/06/2022

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

vita.gr
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
15:34 25/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον γείτονά του με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση

tlife.gr
Με ένα σπαρακτικό post, ο Λάκης Γαβαλάς λέει «αντίο» στον καλό του φίλο και γείτονά του, To άρθρο Κωνσταντίνος Τζούμας: Ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον γείτονά του με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:10 25/06/2022

Σπύρος Μπιμπίλας για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Τον πίεζαν να μιλήσει, γίνονταν συνεχή ατοπήματα από τις εκπομπές»

zappit.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς στα 78 του χρόνια. Ο πολύ […] The post Σπύρος Μπιμπίλας για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Τον πίεζαν να μιλήσει, γίνονταν συνεχή ατοπήματα από τις εκπομπές» appeared first on Zappit.
14:36 25/06/2022

To «αντίο» της Λίλας Σταμπούλογλου στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζούμα

okmag.gr
Η Λίλα Σταμπούλογλου ή αλλιώς Λίλα True Story θέλησε να πει «αντίο» στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζούμα και να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα. Η σύζυγός του Σίλα Σεραφείμ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook του ηθοποιού και έγραψε: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι το φαντασιακό μου […] The post To «αντίο» της Λίλας Σταμπούλογλου στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζούμα appeared first on OK.
13:30 25/06/2022

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας που έφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια - Η σπουδαία πορεία του

NewsBomb
Το θέατρο, ο κινηματογράφος, οι τηλεοπτικές σειρές και τα αυτοβιογραφικά βιβλία του Κωνσταντίνου Τζούμα που έφυγε από τη ζωή σε…Περισσότερα...
12:38 25/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχαν προκαλέσει χαμό

zappit.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη και η […] The post Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχαν προκαλέσει χαμό appeared first on Zappit.
12:36 25/06/2022

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση, μετά τον σάλο από τη σεξιστική δήλωση για τις γυναικοκτονίες

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός To άρθρο Κωνσταντίνος Τζούμας: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση, μετά τον σάλο από τη σεξιστική δήλωση για τις γυναικοκτονίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:36 25/06/2022

Έφυγε ένας απο τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς μας, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο πρωταγωνιστης του Δράκουλα των Εξαρχειων δίπλα στον Τζίμη Πανουση

olympia.gr
Ένας απο τους πιο αξιόλογους Έλληνες ηθοποιούς αλλα και συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 78 ετων. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αποτέλεσε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μια από τις πλέον χαρισματικές προσωπικότητες της καλλιτεχνικής και εναλλακτικής Αθήνας. Είχε αφήσει εποχή με την θρυλική ταινία Ο Δρακουλας των Εξαρχειων, […] Έφυγε ένας απο τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς μας, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο πρωταγωνιστης του Δράκουλα των Εξαρχειων δίπλα στον Τζίμη Πανουση - olympia
12:34 25/06/2022

«Έσβησε» ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών: Ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός πάλευε χρόνια με τον καρκίνο

hellasjournal.com
Σε ηλικία 78 ετών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.
12:26 25/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load