#Κωσταλέξι

Σε χωριά του Δήμου Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “Η καρδιά του δήμου Λαμιέων δεν θα χτυπά μόνο στο γραφείο του δημάρχου ” – ΦΩΤΟ

lamianow.gr
Συνεχιζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου Λαμιέων ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δείτε τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Όπως έχω ξαναπεί, τα πολλά λόγια δεν έχουν αξία αν δεν συνοδεύονται από πράξεις. Και οι κάτοικοι στη Ροδωνιά, στο Αργυροχώρι, στα Λουτρά Υπάτης, στις Μεξιάτες, στις Κομποτάδες και στο Κωσταλέξι, έχουν […] The post Σε χωριά του Δήμου Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “Η καρδιά του δήμου Λαμιέων δεν θα χτυπά μόνο στο γραφείο του δημάρχου ” – ΦΩΤΟ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 25/09/2023

Βόλος: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 28χρονο Αλβανό - «Είχε χτυπήσει και εμένα»

onsports.gr
Βόλος: Συνθήκες που θυμίζουν Κωσταλέξι διαδραματίζονταν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας
09:17 25/09/2023

Η κυριακάτικη περιοδεία του Χρ. Σταϊκούρα σε 17 Δημοτικές Κοινότητες – Σήμερα με κλιμάκιο της ΝΔ στη Φωκίδα

lamiafm1.gr
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας,επισκέφθηκε χθες,Κυριακή 11 Ιουνίου περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων, Λοκρών και Λαμιέων. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στις εξής 17 δημοτικές κοινότητες: Καινούριο, Καμένα Βούρλα, Γουλέμι, Μεγαπλάτανος, Αρκίτσα, Λιβανάτες, Έξαρχος, Σταυρός, Κωσταλέξι, Κομποτάδες, Μεξιάτες, Συκά, Αμαλώτα, Βασιλικά, Καρυά, Λαδικού και Ροδωνιά. Σήμερα, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον […] The post Η κυριακάτικη περιοδεία του Χρ. Σταϊκούρα σε 17 Δημοτικές Κοινότητες – Σήμερα με κλιμάκιο της ΝΔ στη Φωκίδα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
12:53 12/06/2023

Η «υπόθεση Κωσταλέξι» που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανεβαίνει στο θέατρο

in.gr
«Προσεγγίζουμε την ιστορία τρυφερά. Η Ελένη είναι ένα πλάσμα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δεν πιστεύουμε ότι η οικογένεια το έκανε με δόλο. Είναι η οικογένεια της επαρχίας και του τι θα πει ο κόσμος».
15:24 09/05/2023

“Χορός της Άνοιξης”: Με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό μέλη και φίλοι του “Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας” υποδέχθηκαν την άνοιξη στους πρόποδες της Οίτης

lamianow.gr
Με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό ξανά ανταμώσαμε μαζικά, μέλη και φίλοι του ΟΜΙΛΟΥ,για να υποδεχτούμε την ΑΝΟΙΞΗ !!!! Που αλλού, στους πρόποδες της Οίτης, εκεί που δίνουμε τους αγώνες μας χρόνια τώρα για την προστασία της. Σ ένα κατάμεστο, πανέμορφο, υπαίθριο, καταπράσινο περιβάλλον,στο Κωσταλέξι, με υπέροχη θέα στον κάμπο της Λαμίας, κουβεντιάσαμε, σχεδιάσαμε τις επόμενες δράσεις […] The post “Χορός της Άνοιξης”: Με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό μέλη και φίλοι του “Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας” υποδέχθηκαν την άνοιξη στους πρόποδες της Οίτης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
00:00 09/05/2023

Κωσταλέξι: Μια παράσταση για την ανθρώπινη εξαθλίωση

monopoli.gr
Η 812: Coal Theater Company επιστρέφει στο Κωσταλέξι της Λαμίας 40 χρόνια μετά θεατροποιώντας μια από τις πιο σοκαριστικές ιστορίες της μεταπολεμικής Ελλάδας.
08:36 08/05/2023

Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμίας: “Χορός της Άνοιξης”

lamianow.gr
Αγαπητά μέλη και φίλοι, σας καλούμε να υποδεχτούμε μαζι την Άνοιξη στην ετήσια συνάντηση – συνεστίαση  του Ομίλου Φίλων του Δάσους, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 12.30 το μεσημέρι, σ ένα πανέμορφο, υπαίθριο, καταπράσινο περιβάλλον στους πρόποδες της Οίτης στο Κωσταλέξι, στην ταβέρνα “Βεράντα” με υπέροχη θέα στον κάμπο της Λαμίας και εξαιρετικές γεύσεις.— ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ) Έδρα: ΛΑΜΙΑ […]
18:46 05/05/2023

Κωσταλέξι, του Κωνσταντίνου Μωραΐτη στο θέατρο Θησείον

monopoli.gr
Η ιστορία της Ελένης Καρυώτη από το Κωσταλέξι εμπνέει την 812:Coal Theatre Company, η οποία ανεβάζει την τραγική αυτή ιστορία στο θέατρο Θησείον, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μωραΐτη.
13:14 24/04/2023

Τραγικές εικόνες μέσα στο Παίδων Αγία Σοφία

olympia.gr
Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπως ισχυρίζεται το σάιτ datajournalists. co. uk Όσα φαίνονται στα βίντεο ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, καθώς εν έτει 2023, στα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας διαδραματίζονται σκηνές που θυμίζουν “Κωσταλέξι”. Τραγικές εικόνες μέσα στο Παίδων Αγία Σοφία - olympia
12:46 08/01/2023

Σύγχρονο «Κωσταλέξι» για 13χρονη – Σοκ από τα ευρήματα έρευνας

lamianow.gr
Ενα ανθρώπινο δράμα, από αυτά που «σπάνε» καρδιές και παραπέμπουν σε σύγχρονο «Κωσταλέξι», αποκάλυψε πίσω από τις πόρτες ενός σπιτιού – τρώγλη, η έρευνα που έκαναν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου και του νοσοκομείου, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Βόλου. Είχε προηγηθεί η καταγγελία ενός 13χρονου κοριτσιού ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, […]
10:28 09/12/2022

Ένα «Κωσταλέξι»… εποχής: Ζούσε σε ένα υπόγειο μέσα στα σκουπίδια 25 χρόνια επειδή αγάπησε λάθος άντρα

in.gr
Η Μονιέ ήταν μία Γαλλίδα που καταγόταν από μία πλούσια οικογένεια ευγενών της υψηλής κοινωνίας. Καθόλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της δεν είχε δει ούτε μία φορά το φως του ήλιου. Προσοχή σκληρή εικόνα.
20:40 18/11/2022

Κωσταλέξι: 44 χρόνια από την μέρα που η Ελένη ανατρίχιασε την Ελλάδα, τα μυστικά, τα ψέματα και η τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Σαν σήμερα ξετυλίγεται το κουβάρι μιας συγκλονιστικής υπόθεσης που αφορά την επί χρόνια αιχμαλωσία μιας 47χρονης γυναίκας στο χωριό Κωσταλέξι. Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Νοεμβρίου 1978 και η αστυνομία μέσα σε ένα υπόγειο, στο χωριό Κωσταλέξι, βρίσκει μια φοβισμένη γυναίκα, 47 ετών, την Ελένη Καρυώτη. Την είχαν αιχμάλωτη στο υπόγειο... The post Κωσταλέξι: 44 χρόνια από την μέρα που η Ελένη ανατρίχιασε την Ελλάδα, τα μυστικά, τα ψέματα και η τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.
23:06 11/11/2022

Υπόθεση Κωσταλέξι: Η τραγική οικογενειακή ιστορία και η άλλη… αλήθεια

in.gr
Σαν σήμερα, το 1978 αποκαλύφθηκε η υπόθεση της 47χρονης Ελένης Καρυώτη στο χωριό Κωσταλέξι, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
10:24 07/11/2022

Κωσταλέξι: 44 χρόνια από την αποκάλυψη της πιο τραγικής ιστορίας της Ελλάδας

eleftherostypos.gr
Είναι 6 Νοεμβρίου 1978 όταν, μετά από ανώνυμη καταγγελία, η τοπική αστυνομία φτάνει, παρουσία εισαγγελέα, στο χωριό Κωσταλέξι λίγο έξω από τη Λαμία. Τα τρία αδέλφια της λένε ότι δε γνωρίζουν που βρίσκεται η αδελφή τους Ελένη, αλλά όταν ανοίγει η πόρτα του ισογείου από το χώρο βγαίνει μια ανυπόφορη δυσοσμία. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στο […] Το άρθρο Κωσταλέξι: 44 χρόνια από την αποκάλυψη της πιο τραγικής ιστορίας της Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:06 07/11/2022

Κωσταλέξι: Η ιστορία της Ελένης που σόκαρε το Πανελλήνιο

olympia.gr
Σαράντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που στο χωριό Κωσταλέξι αποκαλύπτεται η ανθρώπινη τραγωδία μιας γυναίκας, η μοίρα της οποίας παρασύρει στο βάραθρο πολλούς. Αρχικά την οικογένειά της. Έπειτα στιγματίζει το χωριό της, κατά του οποίου μια ολόκληρη κοινωνία μετατρέπεται με ευκολία, σε μια νύχτα, σε δημόσιο κατήγορο. Επαναβεβαιώνει την ανεπάρκεια του κρατικού συστήματος […] Κωσταλέξι: Η ιστορία της Ελένης που σόκαρε το Πανελλήνιο - olympia
09:04 07/11/2022

Υπόθεση Κωσταλέξι: Το μεγάλο δημοσιογραφικό ψέμα και η οικογενειακή τραγωδία (vid)

Gazzetta
Σαν σήμερα, το 1978 αποκαλύφθηκε η υπόθεση της 47χρονης Ελένης Καρυώτη στο χωριό Κωσταλέξι, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
08:02 07/11/2022

Τα καλύτερα μας χρόνια: Δείτε Online τα επεισόδια «Κωσταλέξι» & «Γιορτάρες μέρες»

happytv.gr
Τα καλύτερα μας χρόνια Επεισόδια Eπεισόδιο: «Κωσταλέξι» – Δείτε το Online Eπεισόδιο: «Γιορτάρες μέρες» – Δείτε το Online Τα καλύτερα μας χρόνια Επεισόδια. Ημέρα προβολής: Τρίτη 18/10/2022 Επεισόδιο 48 – «Κωσταλέξι» Ενώ η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ένα ζοφερό γεγονός συνταράζει όλη τη χώρα, και φυσικά τη γειτονιά μας. Τα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Τα καλύτερα μας χρόνια: Δείτε Online τα επεισόδια «Κωσταλέξι» & «Γιορτάρες μέρες»
11:06 22/10/2022

Λάρισα: Τι απέγινε η 51χρονη που ήταν κλεισμένη στο σπίτι για 42 χρόνια

Newsbeast.gr
Το σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα, που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2022, σόκαρε το πανελλήνιο. Μια 51χρονη, σήμερα γυναίκα, έμενε κλεισμένη από τη μητέρα της στο διαμέρισμά τους για 42 χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Η ιστορία έγινε γνωστή όταν απεβίωσε η μητέρα της ξαφνικά, σε ηλικία 76 ετών. Το onlarissa βρέθηκε στο σημείο όπου για χρόνια εξελισσόταν η τραγική οικογενειακή ιστορία και συνομίλησε με συγγενή της 51χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η 51χρονη είναι καλά στην υγεία της, δεδομένων των γεγονότων, είναι λειτουργική στην καθημερινότητά της, ενώ τη φροντίδα της έχουν αναλάβει στενοί συγγενείς. Επιπλέον, η γυναίκα παρακολουθείται από ειδικό γιατρό, προς αποκατάσταση της ψυχ
10:18 18/10/2022

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα που είχε να βγει από το σπίτι 42 χρόνια

Newsit
Το οικογενειακό δράμα είχε παγώσει τη Λάρισα και ολόκληρη τη χώρα, πριν από λίγους μήνες. Μια υπόθεση που παρέπεμπε σε ένα σύγχρονο Κωσταλέξι… Συγκλονίζει η ιστορία της 51χρονης από την Λάρισα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε βρισκόταν κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια, στο σπίτι όπου διέμενε με την 76χρονη μητέρα της κοντά στο κέντρο της πόλης. ... Περισσότερα To άρθρο Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα που είχε να βγει από το σπίτι 42 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:42 18/10/2022

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

logiastarata.gr
Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49 Επεισόδιο 48 «Κωσταλέξι» Ενώ η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ένα ζοφερό γεγονός συνταράζει όλη τη χώρα, και φυσικά τη γειτονιά μας. Τα χρέη του ατελιέ αυξάνονται συνεχώς και το μόνο καλό είναι η […] The post ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
07:34 18/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load