#Κώστας Κόκλας

Κώστας Κόκλας: «Μπορεί ο Γιώργος Νταλάρας να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω»

zappit.gr
Με αφορμή τη σειρά του STAR, «Στα σύνορα» μίλησε ο Κώστας Κόκλας στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star […] The post Κώστας Κόκλας: «Μπορεί ο Γιώργος Νταλάρας να είχε τα νεύρα του και να είπε κάτι παραπάνω» appeared first on Zappit.
22:00 08/02/2024

Κώστας Κόκλας: Η έκπληξη της πρώην συζύγου του on air και το σχόλιο για το διαζύγιό τους

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Κώστας Κόκλας. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, τον περίμενε μια έκπληξη. Η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Σούλη, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, μίλησε για εκείνον και το διαζύγιό τους, τονίζοντας πως παρότι χωρισμένοι εξακολουθούν να αγαπούν βαθιά ο ένας τον άλλον. «Τον Κώστα τον […]
11:00 08/12/2023

Κώστας Κόκλας: Αγάπησα πολύ τις γυναίκες – Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο

tovima
Η εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού - Ο Κώστας Κόκλας για τις γυναίκες και τις συζύγους της ζωής του
10:00 08/12/2023

Κώστας Κόκλας: Η περιπέτεια με την υγεία του και το ελάττωμα που γνωρίζουν όλοι

instyle.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Κώστας Κόκλας το βράδυ της Πέμπτης (7/12). Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του εξαιτίας της οποίας αναθεώρησε ορισμένες επιλογές της ζωής του. «Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του… Ήταν η αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις […] The post Κώστας Κόκλας: Η περιπέτεια με την υγεία του και το ελάττωμα που γνωρίζουν όλοι appeared first on InStyle.
09:46 08/12/2023

Κώστας Κόκλας: Ήμουν τυχερός όταν έπαθα το ισχαιμικό, σε 15 λεπτά είχα πάει στο γιατρό

Newsit
Το… «καμπανάκι» για τον Κώστα Κόκλα ήχησε πριν από μερικά χρόνια, όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Για καλή του τύχη, μπόρεσε να πάει άμεσα στο γιατρό. Αλλά το… μήνυμα, το είχε λάβει. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης (07.12.2023) και μίλησε τόσο για την περιπέτεια της υγείας του όσο και ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Κόκλας: Ήμουν τυχερός όταν έπαθα το ισχαιμικό, σε 15 λεπτά είχα πάει στο γιατρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 08/12/2023

Κώστας Κόκλας: Η πρώην σύζυγός του στο Ενώπιος Ενωπίω – «Έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην μου»

zappit.gr
Στο «Ενώπιος Ενωπίω» τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (7/12) φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κόκλας. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά και τα […] The post Κώστας Κόκλας: Η πρώην σύζυγός του στο Ενώπιος Ενωπίω – «Έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην μου» appeared first on Zappit.
08:00 08/12/2023

Κώστας Κόκλας: «Στη σχέση με τον γιο μου δεν υπάρχουν οι λέξεις “πρέπει” και “ποτέ”»

okmag.gr
Ο Κώστας Κόκλας μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για τη φιλιά του με τη συμπρωταγωνίστρια του Υρώ Μανέ στη νέα σειρά του Star «Στα Σύνορα» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται και στον γιο του και τη σχέση που έχουν. Εσύ, Κώστα, έχεις έναν γιο, τον Δημήτρη, που είναι 16 ετών. Αν σου έλεγε πως θέλει να […] The post Κώστας Κόκλας: «Στη σχέση με τον γιο μου δεν υπάρχουν οι λέξεις “πρέπει” και “ποτέ”» appeared first on OK! Magazine.
07:58 05/11/2023

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

Κώστας Κόκλας: “Έχω 1 συσκευή που δεν αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, οι σύντροφοί μου δεν έχουν πρόβλημα” (βίντεο)

Newside.gr
Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός με συμμετοχές σε αρκετά γνωστές ελληνικές σειρές αλλά και σε ταινίες. Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε την Τετάρτη (3/5) στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Κωνσταντίνος Κόκλας μεταξύ άλλων μίλησε και για το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. […] The post Κώστας Κόκλας: “Έχω 1 συσκευή που δεν αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, οι σύντροφοί μου δεν έχουν πρόβλημα” (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
19:32 05/05/2023

Κώστας Κόκλας για την υπνική άπνοια: Έχω μία συσκευή, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, δεν έχουν πρόβλημα οι σύντροφοί μου

Newsbeast.gr
Ο Κώστας Κόκλας μίλησε την Τετάρτη (3/5) στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε στο χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα του ANT1 πώς αντιδρούσαν οι φίλοι του και οι πρώην σχέσεις του, όσο κοιμόταν δίπλα του. «Ξεκίνησα να ροχαλίζω από αρκετά μικρή ηλικία, ήταν εμπειρία ο ύπνος μαζί με άλλους στο ίδιο δωμάτιο. Με τους φίλους μου γινόντουσαν ομηρικές μάχες με παντόφλες “σταμάτααα”. Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, αλλά παρά το αστείο και την κατανόηση δεν έπαυε να είναι ενοχλητικό και για εμένα τον ίδιο, γιατί πέρα από το ότι ένιωθα άσχημα γι’ αυτούς που ήταν γύρω μ
04:00 04/05/2023

Κώστας Κόκλας για υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, εμένα με πείραζε»

tlife.gr
Ο Κώστας Κόκλας μιλώντας στο «Ζήσε Αλλιώς» μοιράστηκε το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον To άρθρο Κώστας Κόκλας για υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, εμένα με πείραζε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 03/05/2023

Κώστας Κόκλας: «Τα “Εγκλήματα” καθορίσαν το χιούμορ μας για τα επόμενα 20 χρόνια»

neolaia.gr
«Όπου και αν πηγαίνω υπάρχει μια "Σωσώ", ένας "Αλέκος" και μια "Φλώρα"», είπε ο Κώστας Κόκλας χαρακτηριστικά.
16:14 27/03/2023

Κώστας Κόκλας: Το… πέσιμο στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και η ατάκα της Γερμανού! «Αχ βρε γύπα, δεν αλλάζεις ποτέ»

thecaller.gr
Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Κόκλας πήγε στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ τους ακολούθησε ένας απίθανος διάλογος, όταν ο ηθοποιός εξέφρασε την ιδιαίτερη συμπάθειά του στην δημοσιογράφο της εκπομπής Ναταλία Αργυράκη.Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Κόκλας πήγε στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ τους ακολούθησε ένας απίθανος διάλογος, όταν ο ηθοποιός εξέφρασε την ιδιαίτερη συμπάθειά του στην δημοσιογράφο της εκπομπής Ναταλία Αργυράκη.«Δεν τρελαίνεσαι να δίνεις συνεντεύξεις. Πηγαίνεις μόνο εκεί που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά» ανέφερε αρχικά η Ναταλία […]
18:20 26/02/2023

Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις – Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Κόκλας την Παρασκευή 9/12. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις – Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:40 09/12/2022

Κώστας Κόκλας: «Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο»

neolaia.gr
Ο διάσημος ηθοποιός Κώστας Κόκλας βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.
13:06 09/12/2022

Κώστας Κόκλας: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς»

zappit.gr
Ο Κώστας Κόκλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, το πρωί της Τετάρτης, […] The post Κώστας Κόκλας: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
11:12 19/10/2022

Κώστας Κόκλας για Νίκο Μουτσινά: «Έχουμε περάσει απίστευτες στιγμές μαζί»

neolaia.gr
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κώστας Κόκλας θυμήθηκε και τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά. (vid)
20:26 07/10/2022

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Κώστας Κόκλας: «Στα Εγκλήματα καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα»

zappit.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κώστας Κόκλας 24 χρόνια μετά θυμούνται την συνάντηση τους στα «Εγκλήματα». Μία ιστορική συνάντηση πραγματοποίησαν […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Κώστας Κόκλας: «Στα Εγκλήματα καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα» appeared first on Zappit.
13:22 30/09/2022

Γλυκάνισος: Ο Κώστας Κόκλας στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

youfly.com
Με μια ακόμα ηχηρή προσθήκη ενισχύεται η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος! The post Γλυκάνισος: Ο Κώστας Κόκλας στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.
11:46 28/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load