#Λάκης Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος για Σάττι:«Το Ζάρι είναι σαν 9 τραγούδια μαζί...»

thebest.gr
Ο Λάκης Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και μεταξύ άλλων σχολίασε και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι  «Ζάρι», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024.
01:00 07/04/2024

Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας – Τελευταία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus

neolaia.gr
Οι 4 Θρύλοι της Ελληνικής Rock Σκηνής: Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας για μια τελευταία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus.
17:46 09/01/2024

Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας στον Σταυρό του Νότου Plus

monopoli.gr
Οι 4 θρύλοι της ελληνικής rock, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας για λίγες παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Plus.
16:53 30/11/2023

Secret Song – Ξέσπασε σε δάκρυα ο Λάκης Παπαδόπουλος με την έκπληξη του γιου του

zappit.gr
Στην λευκή καρέκλα του Secret Song με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος, τη νύχτα της Κυριακής, στο δεύτερο επεισόδιο […] The post Secret Song – Ξέσπασε σε δάκρυα ο Λάκης Παπαδόπουλος με την έκπληξη του γιου του appeared first on Zappit.
23:00 19/11/2023

Επιστρέφουν Αγρίνιο οι Μηλιώκας, Ζιώγαλας, Παπαδόπουλος και Γιοκαρίνης

agrinionews.gr
Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης, επιστρέφουν στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο, για μία ακόμα συναυλία την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00. «4 κυνηγοί του ονείρου της Ροκ μουσικής ακολουθούν τους ήχους της και ξεσηκώνουν τα πλήθη! Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δε χάθηκε ποτέ κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν πάντα «παιδιά». Γυριστρούλες και Σταρ όλων των εποχών μαζευόμαστε γύρω από τον Νοσταλγό του ροκ ’εν ρολ, Για το καλό μας! Άντε γιατί… δεν είμαστε καλά!»
11:46 28/07/2023

Λάκης Παπαδόπουλος: 2 νέα singles από την FM Records

naftemporiki.gr
Η FM Records είναι πολύ περήφανη για τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες που αφήνουν το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία. Γι’ αυτό είναι μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται… Λάκης Παπαδόπουλος: 2 νέα singles από την FM Records - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 26/07/2023

Λάκης Παπαδόπουλος: «Δεν μου λείπει ο Νότης Σφακιανάκης, άγνωστο αυτό το είδος»

zappit.gr
Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων απάντησε και αν του λείπει ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει […] The post Λάκης Παπαδόπουλος: «Δεν μου λείπει ο Νότης Σφακιανάκης, άγνωστο αυτό το είδος» appeared first on Zappit.
12:38 03/05/2023

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας και Μηλιώκας στήνουν ελληνικό ροκ πάρτι στο Caja de Musica

Zougla
Οι 4 θρύλοι της Ροκ, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος έρχονται στη μουσική σκηνή...
14:40 18/04/2023

«Κοντέσα Κοντεσίνα Μου» από τη Βανέσα Αδαμοπούλου και τον Λάκη Παπαδόπουλο

Zougla
Ο δαιμόνιος Λάκης Παπαδόπουλος συνεργάζεται με τη μοναδική Βανέσσα Αδαμοπούλου και δίνουν νέα πνοή και μοντέρνα χροιά στο τραγούδι...
12:36 19/03/2023

Λάκης Παπαδόπουλος: «Σήμερα δεν ακούμε τραγούδια, τα βλέπουμε»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Λάκης Παπαδόπουλος: «Σήμερα δεν ακούμε τραγούδια, τα βλέπουμε» appeared first on Zappit.
13:24 13/02/2023

Χείμαρρος ο Λάκης Παπαδόπουλος για το GNTM: «Υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών»

govastileto.gr
  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Λάκης Παπαδόπουλος την Τετάρτη 28/9 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου...
08:24 29/09/2022

Λάκης Παπαδόπουλος για Γιάννη Μπέζο: «Μερικοί άνθρωποι είναι στριμωγμένοι στον κύκλο τους»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος σχολίασε το GNTM, την κριτική επιτροπή, ενώ απάντησε και για […] The post Λάκης Παπαδόπουλος για Γιάννη Μπέζο: «Μερικοί άνθρωποι είναι στριμωγμένοι στον κύκλο τους» appeared first on Zappit.
13:28 28/09/2022

Λάκης, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Μηλιώκας στο Κύτταρο

fosonline.gr
Για δύο βραδιές στο Κύτταρο ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας θα τραγουδήσουν μαζί μας τα κομμάτια της ελληνικής ροκ που τόσο αγαπάμε!
12:24 28/09/2022

Λάκης Παπαδόπουλος & Αγγέλα Σιδηροπούλου – «Κάτι Τρέχει»

Zougla
Ο Λάκης Παπαδόπουλος «ξαναχτυπά» μέσω της Alpha Records, με το καινούργιο - πρωτότυπο...
16:20 01/08/2022

Καλαμαριά: Το πρόγραμμα του Παρά Θίν΄Αλός 2022

grtimes.gr
Το Παρά θίν’ αλός θα είναι και φέτος κοντά στο κοινό της πόλης, με μια ευρεία γκάμα από μουσικές συναυλίες και ένα «Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή». Η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις9 το βράδυ στην πλαζ Αρετσούς με τη συναυλία «Τα 10 Μπουζούκια της Δόμνας». Μια παρέα μουσικών από την Θεσσαλονίκη έρχεται να παρουσιάσει μια παράσταση - πρόγραμμα - πρόταση. Η ιδέα γεννήθηκε στην ιστορική ταβέρνα της Άνω Πόλης η «Δόμνα», από τον Γιάννη Καρασάββα ο οποίος ανέλαβε και την επιμέλεια του προγράμματος. Παρουσιάζει επιλογές από κλασικά ρεμπέτικα, δίνει μεγάλη έμφαση σε ορχηστρικά της δισκογραφίας, του κινηματογράφου και του θεάτρου, παίζει κλα
14:16 25/07/2022

Δέσποινα Βανδή: «Tα ήσυχα βράδια» στο Chart Show και τα δάκρυα της τραγουδίστριας

thecaller.gr
Αφιέρωμα στους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς παρουσίασε η Δέσποινα Βανδή μέσα από το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.Αφιέρωμα στους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς παρουσίασε η Δέσποινα Βανδή μέσα από το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.Στη 13η θέση, βρέθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος ο οποίος και ήρθε στο πλατό για να ερμηνεύσει την «Γυριστρούλα», το «Έλα γοριλάκι» και αρκετές άλλες μεγάλες επιτυχίες του. Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να βρεθεί στο πλάι του […]
09:02 03/07/2022

Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει μετά από 20 χρόνια το τραγούδι που την συγκινεί περισσότερο

zappit.gr
Αυτό το Σάββατο στις 21:30 το Chart Show στον Alpha είναι αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς. Ένα αναπάντεχο ντουέτο θα μας συγκινήσει ιδιαίτερα… Λάκης Παπαδόπουλος και Δέσποινα Βανδή ενώνουν […] The post Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει μετά από 20 χρόνια το τραγούδι που την συγκινεί περισσότερο appeared first on Zappit.
16:46 30/06/2022

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Οι τέσσερις βετεράνοι της ροκ, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας έρχονται με μία μοναδική συναυλία στο Faliro Summer Theater.
14:14 27/06/2022

Λάκης Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για το χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπό του

tlife.gr
Ο Λάκης Παπαδόπουλος ήταν ο αποψινός καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, To άρθρο Λάκης Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για το χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:50 17/06/2022

Λάκης Παπαδόπουλος: «Το αιμαγγείωμα είναι εκ γενετής, αποτέλεσε θέμα σε μικρή ηλικία»

zappit.gr
Ο Λάκης Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι της εκπομπής Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για το αιμαγγείωμα κι αν […] The post Λάκης Παπαδόπουλος: «Το αιμαγγείωμα είναι εκ γενετής, αποτέλεσε θέμα σε μικρή ηλικία» appeared first on Zappit.
00:16 17/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load