Καλαμαριά: Το πρόγραμμα του Παρά Θίν΄Αλός 2022

14:16 - 25/07/2022

Το Παρά θίν’ αλός θα είναι και φέτος κοντά στο κοινό της πόλης, με μια ευρεία γκάμα από μουσικές συναυλίες και ένα «Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή». Η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις9 το βράδυ στην πλαζ Αρετσούς με τη συναυλία «Τα 10 Μπουζούκια της Δόμνας». Μια παρέα μουσικών από την Θεσσαλονίκη έρχεται να παρουσιάσει μια παράσταση - πρόγραμμα - πρόταση. Η ιδέα γεννήθηκε στην ιστορική ταβέρνα της Άνω Πόλης η «Δόμνα», από τον Γιάννη Καρασάββα ο οποίος ανέλαβε και την επιμέλεια του προγράμματος. Παρουσιάζει επιλογές από κλασικά ρεμπέτικα, δίνει μεγάλη έμφαση σε ορχηστρικά της δισκογραφίας, του κινηματογράφου και του θεάτρου, παίζει κλα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλαμαριά: Το πρόγραμμα του Παρά Θίν΄Αλός 2022

Το Παρά θίν’ αλός θα είναι και φέτος κοντά στο κοινό της πόλης, με μια ευρεία γκάμα από μουσικές συναυλίες και ένα «Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή». Η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλαζ Αρετσούς με τη  συναυλία «Τα 10 Μπουζούκια της Δόμνας». […] Το άρθρο Καλαμαριά: Το πρόγραμμα του Παρά Θίν΄Αλός 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)