#Λιάνα Κανέλλη

Λιάνα Κανέλλη: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της - «Κάπνιζα 80 τσιγάρα τη μέρα»

e-daily.gr
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μίλησε για την περιπέτεια της υγεία της που την οδήγησε στη ΜΕΘ
13:09 15/03/2024

Λιάνα Κανέλλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της – «Αυτά τα δύο μαζί με έλιωσαν»

thecaller.gr
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο. «Εμένα με έσωσε ότι πήγα στο νοσοκομείο αμέσως. Έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι’ αυτό θυμώνω πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για […]
09:00 02/03/2024

Λιάνα Κανέλλη: «Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη 2 φορές» – «Πήγα και ήρθα»

empisteutiko.gr
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη αφηγήθηκε πως «έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι’ αυτό θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο, αλλά το αμέλησα». Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε: «Πάω Πρωτοχρονιά κάπου και παθαίνω πνευμονία από πνευμονιόκοκκο. Έκανα 39 πυρετό και […] The post Λιάνα Κανέλλη: «Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη 2 φορές» – «Πήγα και ήρθα» appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 01/03/2024

Λιάνα Κανέλλη για την περιπέτεια της υγείας της: «Γύρισα απ’ την κόλαση, κατέληξα διασωληνωμένη και στα όρια»

Gazzetta
Το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη εξομολογήθηκε η Λιάνα Κανέλλη.
19:00 30/01/2024

Λιάνα Κανέλλη: «Γύρισα από την κόλαση» – Η αποκάλυψη για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

tlife.gr
Σε μία προσωπική αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Λιάνα Κανέλλη. Σε κείμενό της στην To άρθρο Λιάνα Κανέλλη: «Γύρισα από την κόλαση» – Η αποκάλυψη για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 30/01/2024

Λ.Κανέλλη: «Θα καταψηφίσουμε μετά βδελυγμίας, δεν μπορείτε να βαφτίσετε το κρέας ψάρι»

thecaller.gr
Με αυτό τον προϋπολογισμό «εκτινάξατε την τέχνη της εξαπάτησης στο υψηλότερό της επίπεδο», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα (15/12) στη Βουλή στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024.Με αυτό τον προϋπολογισμό «εκτινάξατε την τέχνη της εξαπάτησης στο υψηλότερό της επίπεδο», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα (15/12) στη Βουλή στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024.«Όποιος είναι σπίτι του και βλέπει από την τηλεόραση τον προϋπολογισμό, αισθάνεται το λιγότερο εκατομμυριούχος», σχολίασε καυστικά, με αφορμή την προσπάθεια της κυβέρνησης […]
12:00 15/12/2023

Άγριος καβγάς για Λιάνα Κανέλλη και Νάντια Γιαννακοπούλου: «Αρχίζεις και γίνεσαι ανέκδοτο»

zappit.gr
Στο ίδιο τραπέζι, αυτό της εκπομπής «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ΑΝΤ1, βρέθηκαν η Λιάνα Κανέλλη και η Νάντια Γιαννακοπούλου το […] The post Άγριος καβγάς για Λιάνα Κανέλλη και Νάντια Γιαννακοπούλου: «Αρχίζεις και γίνεσαι ανέκδοτο» appeared first on Zappit.
02:00 13/10/2023

Χριστίνα Βίδου για Λιάνα Κανέλλη: «Μου είπε: δεν θα ντύνεσαι έτσι, δεν θα βάφεσαι έτσι»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 6/10, η Χριστίνα Βίδου. Η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης συνομίλησε με […] The post Χριστίνα Βίδου για Λιάνα Κανέλλη: «Μου είπε: δεν θα ντύνεσαι έτσι, δεν θα βάφεσαι έτσι» appeared first on Zappit.
14:00 06/10/2023

Λιάνα Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη: «Κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο και μου το παίζει αντισυστημικός»

tlife.gr
Για την τεράστια αποχή που σημειώθηκε στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου ξέσπασε και η Λιάνα To άρθρο Λιάνα Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη: «Κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο και μου το παίζει αντισυστημικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 26/06/2023

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο – Τι λένε Μαρκόπουλος, Νοτοπούλου και Κανέλλη για τις δημοσκοπήσεις

tanea.gr
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μίλησαν για τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων ενόψει των εκλογών.
12:00 18/06/2023

Λ. Κανέλλη: Την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση ΦΠΑ και Ειδικών Φόρων δεν την είχαν ψηφίσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

naftemporiki.gr
«Να καταργηθεί πλήρως ο ΦΠΑ και να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο εκεί που πονάει», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον… Λ. Κανέλλη: Την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση ΦΠΑ και Ειδικών Φόρων δεν την είχαν ψηφίσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
18:00 06/06/2023

Σάλος στο Instagram με την διαφήμιση απο το παρελθόν της Λιάνας Κανελλη

olympia.gr
Η Λιάνα Κανέλλης πριν την ενασχόλησή της με την πολιτική είχε ασχοληθεί τόσο με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών όσο και με την συμμετοχή σε διαφημιστικά σποτ. Μια διαφήμιση η οποία είχε κάνει για κατεψυγμένα λαχανικά, τη δείχνει να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και να δέχεται ένα τηλεφώνημα. Στη συνέχεια, αναρωτιέται τι να μαγειρέψει […] Σάλος στο Instagram με την διαφήμιση απο το παρελθόν της Λιάνας Κανελλη - olympia
19:32 18/05/2023

Ο Στύλιος δεν παραδέχεται ότι είπε «θέλετε Κασιδιάρη» στην Κανέλλη, αλλά τον διαψεύδουν βίντεο και πρακτικά

ieidiseis.gr
Τι κι αν υπάρχει βίντεο, τι κι υπάρχουν πρακτικά, τι κι αν αποπέμφθηκε για τα όσα είπε, τι κι αν ζήτησε συγγνώμη; Ο Γιώργος Στύλιος επιχείρησε να πείσει ότι ποτέ δεν είπε στη Λιάνα Κανέλλη «θέλετε Κασιδιάρη», το 2014.Ο Γιώργος Στύλιος αρνήθηκε σήμερα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο OPEN, ότι είχε πει εντός της αίθουσας της Ολομέλειας της Βουλής – απευθυνόμενος προς τη Λιάνα Κανέλλη – «θέλετε Κασιδιάρη». Τι κι αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό; Τι κι αν καταγράφθηκαν τότε τα λεγόμενά του στα πρακτικά της Βουλής; Τι κι αν αποπέμφθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά ακριβώς για τα όσα είπε; Τι κι αν ζήτησε, τότε, συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ; Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας είπε ευθαρσώς
11:38 02/05/2023

«Το ΚΚΕ ενοικιαστήριο στη χώρα δεν θα βάλει ποτέ»! Λιάνα Κανέλλη για την νεοναζιστική απειλή και τα εθνικά θέματα

militaire.gr
Η υποψήφια βουλευτής  στην Α΄  Αθηνών με το ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη παίρνει όπως πάντα θέση έναντι στον κίνδυνο του νεοναζισμού που επιμένει να μας απειλεί. Αποδομεί τη δήθεν αντισυστημικότητα της Χρυσής Αυγής, των παραγώγων της και κυρίως των προσώπων που εκπροσωπούν το νεοναζισμό στην Ελλάδα σήμερα. Σχολιάζει την αποκάλυψη της νέας βιτρίνας του Ηλία Κασιδιάρη […] The post «Το ΚΚΕ ενοικιαστήριο στη χώρα δεν θα βάλει ποτέ»! Λιάνα Κανέλλη για την νεοναζιστική απειλή και τα εθνικά θέματα appeared first on Militaire.gr.
06:36 27/04/2023

Αποστομωτική Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου: Κάνουμε διαφήμιση στους βιαστές

olympia.gr
Μιλώντας για τη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στον Νίκο Χατζηνικολαου η Λιάνα Κανέλλη, ανεφερε μεταξύ άλλων: «Θεοποιούμε τον θύτη γιατί τον έχουμε κάνει αφορμή για να ανοίξουν δικαστικές υποθέσεις, αν είναι ή όχι καταδικασμένοι. Κάνουμε τέτοια διαφήμιση στους βιαστές, τους έχουμε κάνει και ήρωες της επικαιρότητας. Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη […] Αποστομωτική Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου: Κάνουμε διαφήμιση στους βιαστές - olympia
15:16 21/04/2023

Αλέξης Γεωργούλης: Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη – «Δεν σέβεται κανείς αυτή τη γυναίκα, την έχουμε κάνει κομματάκια»

thebest.gr
Εξοργισμένη ήταν η Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρόσωπο με πρόσωπο”, ενώ η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.
11:06 21/04/2023

Ξέσπασε on air η Κανέλλη για Χρονοπούλοτ: «Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» συζητήθηκε η καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη να ξεσπά για τα όσα ακούγονται γύρω από την υπόθεση αυτές τις ημέρεςΣτην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» συζητήθηκε η καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη να ξεσπά για τα όσα ακούγονται γύρω από την υπόθεση αυτές τις ημέρες«Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι […]
07:36 21/04/2023

Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σοβαρευτείτε»

zappit.gr
Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με του Αλέξη Γεωργούλη τις τελευταίες ημέρες με το πολιτικό σκηνικό να είναι καζάνι […] The post Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη για την υπόθεση Γεωργούλη: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σοβαρευτείτε» appeared first on Zappit.
00:56 21/04/2023

Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Δεν θα γίνω τετράποδο»

tlife.gr
Στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Λιάνα Κανέλλη, λίγo πριν την ψηφοφορία για To άρθρο Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Δεν θα γίνω τετράποδο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:20 11/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load