#Λόβετς

Τανζανία: Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του επικεφαλής της Πατριαρχικής Εξαρχίας Αφρικής

vimaorthodoxias.gr
ΤΕΕΣ – Σύμφωνα με την παράδοση, το γυναικείο Μοναστήρι των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Λόβετς της Βουλγαρίας, γιόρτασε την κτητορική της πανήγυρη με Αρχιερατική Θ. Λειτουργία. Μάλιστα φέτος στην εορτή και πανήγυρη, έλαβαν μέρος τέσσερις Αρχιερείς. Στο αρχιερατικό συλλείτουργο προέστη ο ποιμενάρχης της Μονής σεβ/τος Μητροπολίτης Λόβετς κ.Γαβριήλ, {ο από Μακαριουπόλεως}, συνεπικουρούμενος από τους μητροπολίτες […]
16:09 15/03/2024

Λόβετς Γαβριήλ: ”Kάθε πόλεμος κατά της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι πόλεμος κατά του Χριστού”

ekklisiaonline.gr
Ο ιεράρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Βουλγαρίας μητροπολίτης Λόβετς Γαβριήλ εξέφρασε την υποστήριξή του προς τους ορθοδόξους χριστιανούς της Ουκρανίας, οι οποίοι υφίστανται απηνείς διώξεις, που τους στερούν τη δυνατότητα να εκκλησιάζονται πλησίον των ιερών τους κειμηλίων και στους οικείους τους ναούς. Το άρθρο Λόβετς Γαβριήλ: ”Kάθε πόλεμος κατά της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι πόλεμος κατά του Χριστού” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:26 22/03/2023

Ο Λιούπκο Πέτροβιτς ξανά στον πάγκο της Λίτεξ Λόβετς

fosonline.gr
Ο Σέρβος τεχνικός Λιούπκο Πέτροβιτς είναι ο νέος προπονητής της Λίτεξ Λόβετς. Στις 15 Μαΐου θα κλείσει τα 76!
13:08 16/03/2023

Επιστολή Ζαπορόζιε Λουκά σε Λόβετς Γαβριήλ για την κατάσταση στην Ουκρανία

ekklisiaonline.gr
Επιστολή του Μητροπολίτη Ζαπορόζιε κ. Λουκά προς τον Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λόβετς (Εκκλησία της Βουλγαρίας). Το άρθρο Επιστολή Ζαπορόζιε Λουκά σε Λόβετς Γαβριήλ για την κατάσταση στην Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:02 14/02/2023

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου για την αδελφική σχέση του Σερβικού και Βουλγαρικού λαού

ekklisiaonline.gr
Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ποντγκόριτσα συνιερουργούντος του Μητροπολίτη Λόβετς κ. Γαβριήλ της εν Βουλγαρίας Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωαννίκιος τέλεσε και την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Ivan Crnogorčević. Το άρθρο Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου για την αδελφική σχέση του Σερβικού και Βουλγαρικού λαού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:22 19/09/2022

Βουλγαρία: Ξεκίνησε η κατασκευή του εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Λόβετς

mononews.gr
Η κατασκευή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων στην πόλη Λόβετς της βόρειας Βουλγαρίας έχει πρακτικά ξεκινήσει, όπως πληροφορήθηκε σήμερα το BTA από τον Λιούμπομιρ Στανισλάνοφ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Next.e.Go Bulgaria και επικεφαλής της Automotive Cluster Bulgaria.
19:00 17/08/2022

Στην Λαμία και ο Ivan Goranov

lamianow.gr
 ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (10.07.1992) αριστερό μπακ, Ivan Goranov. Ο διεθνής Βούλγαρος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λέφσκι Σόφιας ως δανεικός από τη Βελγική Σαρλερουά έχοντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λοκομοτίβ Πλόβντιφ, Λίτεξ Λόβετς και Μπερόε. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!! Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Ivan Goranov δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!” Th
21:30 13/07/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Κοντά σε Γκοράνοφ η Λαμία

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Κοντά σε Γκοράνοφ η Λαμία 13/07/2022 Ο Ιβάν Γκοράνοφ είναι τελικά ο «εκλεκτός» της Λαμίας για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, ώστε να πλαισιώσει εκεί τον Γιώργο Σαραμαντά. Η περίπτωση του Μοχαμάντ Ναντέρι δεν προχώρησε και έτσι από το «Αθανάσιος Διάκος» στράφηκαν σε άλλες λύσεις και πιο συγκεκριμένα σε εκείνη του 30χρονου ακραίου οπισθοφύλακα. Ο οποίος ανήκει στη Σαρλερουά, αλλά πέρσι ήταν στη Λέφσκι Σόφιας ως δανεικός – αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League – με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο της χώρας του (20 ματς/1 ασίστ). Διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του (7 φορές), στο παρελθόν έχει παίξει, μεταξύ άλλων, σε Λίτεξ
16:57 13/07/2022

Μαυροβουνίου: Πολιτικές δυνάμεις θέλησαν να αποτρέψουν την ενθρόνιση μου

ekklisiaonline.gr
Τη διαβεβαίωση ότι η Ορθοδοξία αποτελεί το ισχυρότερο όπλο για τοπ Μαυροβούνιο επεσήμανε από το Λόβετς της Βουλγαρίας ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Ιωαννίκιος, ευχαριστώντας τον οικείο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ για την στήριξη που παρέχει στη Μητρόπολη του και το λαό του Μαυροβουνίου. Παράλληλα αποκάλυψε τον ρόλο του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ στην ενθρόνισή του την οποία πολιτικές δυνάμεις θέλησαν να αποτρέψουν. Το άρθρο Μαυροβουνίου: Πολιτικές δυνάμεις θέλησαν να αποτρέψουν την ενθρόνιση μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:50 04/07/2022

Πατριαρχείο Βουλγαρίας για αναγνώριση Εκκλησίας Σκοπίων: Αφορμή για να ενταθεί το σχίσμα – Το Οικ. Πατριαρχείο δεν έχει περισσότερα δικαιώματα

ekklisiaonline.gr
Τον ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει η κίνηση ματ του Οικουμενικού Πατριάρχη να προχωρήσει στη δεδομένη χρονική συγκυρία στην αναγνώριση της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος, υπό τον Αρχιεπίσκοπο Στέφανο. Και ενώ όλοι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρώτη επίσημη αντίδραση του Πατριαρχείου Σερβίας, τη σκυτάλη στο αγώνα των αντιδράσεων παρέλαβε το Πατριαρχείο Βουλγαρίας διατ του Μητροπολίτη Λόβετς Γαβριήλ. Το άρθρο Πατριαρχείο Βουλγαρίας για αναγνώριση Εκκλησίας Σκοπίων: Αφορμή για να ενταθεί το σχίσμα – Το Οικ. Πατριαρχείο δεν έχει περισσότερα δικαιώματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:30 12/05/2022

Εκκλησια Βουλγαριας: «Τιμώντας τους Ιερείς, που έπεσαν θύματα του κομμουνισμού»

ekklisiaonline.gr
«Νομίζω ότι είναι καιρός πλέον να εξετάσουμε το ζήτημα της αναγνώρισης των Ιερέων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού», υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Λόβετς, του Πατριαρχείου Βουλγαρίας κ. Γαβριήλ. Το άρθρο Εκκλησια Βουλγαριας: «Τιμώντας τους Ιερείς, που έπεσαν θύματα του κομμουνισμού» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:16 25/01/2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ: Άγιος Νεκτάριος και Αρχάγγελοι εορτάστηκαν στο Λόβετς

ekklisiaonline.gr
Με αφορμή τη γιορτή της σύναξης των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων στις 8 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαβριήλ του Λόβετς χοροστάτησε σε νυχτερινή Θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Ετροπόλε στις 7 του μηνός. Το άρθρο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ: Άγιος Νεκτάριος και Αρχάγγελοι εορτάστηκαν στο Λόβετς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:54 10/11/2020

Εγκαίνια και αγιασμός της νέας σκήτης στο Μοναστήρι της Τροϊάν

ekklisiaonline.gr
Εγκαίνια και αγιασμός της νέας σκήτης του Αγίου Νικολάου στην Ιερά Μονή της Τροϊάν του Πατριαρχείου Βουλγαρίας τελέστηκαν την Δευτέρα 27 Ιουλίου, ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονος από τον Μητροπολίτη Λόβετς κ. Γαβριήλ και τον Ηγούμενο της Μονής της Τροϊάν Σιώνιο, υπό τις ψαλμωδίες της χορωδία του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Σόφιας. Το άρθρο Εγκαίνια και αγιασμός της νέας σκήτης στο Μοναστήρι της Τροϊάν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:07 29/07/2020

Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στην πόλη του Λόβετς

ekklisiaonline.gr
Εκκλησία Βουλγαρίας. Το άρθρο Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στην πόλη του Λόβετς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:53 30/06/2020

Βουλγαρία: Ανοιχτές οι εκκλησίες τις Κυριακές των Βαΐων και του Πάσχα - «Έχουν πεσμένο ηθικό οι πολίτες»

pronews.gr
Στην ανακοίνωση ότι οι εκκλησίες θα παραμείνουν ανοιχτές τις Κυριακές των Βαϊων και του Πάσχα, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπόρισοφ.  Παράλληλα ωστόσο ο Μπορίσοφ κάλεσε τους Βούλγαρους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να προσευχηθούν από εκεί. Οι λειτουργίες στους μεγάλους ναούς θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση. «Είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά είμαι έτοιμος να υποστώ τις επικρίσεις. Οι επίσκοποι μου είπαν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πεσμένο ηθικό, είναι απελπισμένοι. Για αυτό δεν μπορώ να δώσω μια τέτοια εντολή (να κλείσουν οι εκκλησίες)», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Στις λειτουργίες αυτές, ιδίως την Κυριακή του Πάσχα, συρρέουν χιλιάδες πιστοί στις εκκλησί
18:46 09/04/2020

Αποκάλυψη Ιεράρχη : Δε συζητήθηκε η παρουσία της Εκκλησίας της Βουλγαρίας στο Αμμάν

vimaorthodoxias.gr
Ο Μητροπολίτης Λόβετς Γαβριήλ αποκάλυψε εχθές σε μία συνέντευξη στο Βουλγαρικό Εθνικό Ράδιο ότι αν και η ανακοίνωση ότι η […] Το άρθρο Αποκάλυψη Ιεράρχη : Δε συζητήθηκε η παρουσία της Εκκλησίας της Βουλγαρίας στο Αμμάν εμφανίστηκε πρώτα στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
23:24 27/02/2020

Δασκάλα 100 ετών ακονίζει τη μνήμη της λύνοντας σταυρόλεξα και διαβάζοντας καθημερινά!

lykavitos.gr
Ανήσυχο πνεύμα, παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2019, έσβησε 100 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, η Ράνια Ζέκοβα στο χωριό Λόβετς στη Βουλγαρία, αποδεικνύει, καθημερινά, πως το διάβασμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί ο άνθρωπος. Τι και αν η ηλικία της φαντάζει απαγορευτική για ορισμένες δραστηριότητες, που για ανθρώπους νεότερης ηλικίας […]
04:03 14/01/2020

BINTEO: Στο… μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού διεθνής Νορβηγός φορ!

filathlos.gr
και πρόσφατα ταξίδεψε στη Νορβηγία.Στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού έχει προταθεί ο Μπιόρν Γιένσεν που αγωνίζεται ως δανεικός από την Άλκμααρ στη Ρόζενμποργκ!Στο παρελθόν ο 27χρονος υψηλόσωμος (1.95μ.) διεθνής Νορβηγός φορ, που εξετάζεται από τον Νταμπίζα, έχει αγωνιστεί μεταξύ αλλών σε Λίτεξ Λόβετς, Χαρτ, Ντεν Χααγκ και Άλκμααρ.Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας βρέθηκε στη σκανδιναβική χώρα για να «τσεκάρει» και νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία των πράσινων.Γι’ αυτό και παρακολούθησε το Νορβηγία-Τσεχία 1-1 (U19), ματς στο οποίο ξεχώρισε τρεις παίκτες.
15:45 16/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load