#Μάριος Φραγκούλης

Μάριος Φραγκούλης και Γιώτα Νέγκα έρχονται στον Λυκαβηττό με της αγάπης τα παραμύθια

Newsbeast.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, συνεργάζονται πρώτη φορά μαζί για να ομορφύνουν τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συνοδευόμενοι στην σκηνή από δώδεκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, θα ερμηνεύσουν τόσο τραγούδια – σταθμούς από την δισκογραφία τους, όσο και κορυφαία τραγούδια μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών που διάλεξαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Ο Μάριος Φραγκούλης, ένας καταξιωμένος ερμηνευτής με υψηλό καλλιτεχνικό ανάστημα έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνες, με τους σπουδαιότερους σύγχρονους έλληνες ερμηνευτές, αλλά και με μερικές από τις π
08:00 17/04/2024

«Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»: Το εμβληματικό έργο του Μαρκόπουλου ανεβαίνει στο Μέγαρο

Newsbeast.gr
Το εμβληματικό μουσικό έργο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου ανεβαίνει επί σκηνής τον Μάρτιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προς τιμήν της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για τις πρώτες παραστάσεις με τη μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου που ανεβαίνουν επί σκηνής μετά την απώλεια του. Οι μουσικές παραστάσεις θα προβληθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 23 Μαρτίου και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Σολίστ του έργου είναι οι Μάριος Φραγκούλης, Τάσος Αποστόλου και Χάρης Ανδριανός και αφηγήτρια η Μαρία Καβογιάννη. Ο Γιάννης Μαρκόπουλος ασχολήθηκε με τη σύνθεση του έργου «Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» σε μορφή Λαϊκής Λε
08:00 17/03/2024

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στο «Art Week» με την Λένα Αρώνη

govastileto.gr
Το «Art week», που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην ΕΡΤ3, είναι μία γιορτινή εκπομπή, όπως αρμόζει στις μέρες των Χριστουγέννων. Η Λένα Αρώνη πηγαίνει στο Christmas Theater και συναντά δύο σπουδαίους ερμηνευτές ο καθένας στην δική του γενιά και με την δική του πορεία. Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής […]
00:00 29/12/2023

Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα

okmag.gr
Τα 35 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας του στα διεθνή μουσικά δρώμενα συμπληρώνει φέτος ο Μάριος Φραγκούλης. Για αυτό και έδωσε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνεία αλλά δεν θα είναι μόνος στη σκηνή, Μαζί του θα εμφανιστούν οι Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος, Ντέμπορα Μάγιερς […] The post Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα appeared first on OK! Magazine.
12:58 12/10/2023

Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα

okmag.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στα διεθνή μουσικά δρώμενα. Ο καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας τενόρος μάγεψε το κοινό. Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, το τεράστιο μουσικό εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα […] The post Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα appeared first on OK! Magazine.
11:58 12/10/2023

Μάριος Φραγκούλης: «Το δένεις μπροστά, το περνάς μέσα από τα μαλλιά και δεν φαίνεται ποτέ»

zappit.gr
Μία απορία είχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Πρωίαν σε είδον σχετικά με τα μικρόφωνα που τοποθετούνται επάνω στο κεφάλι των […] The post Μάριος Φραγκούλης: «Το δένεις μπροστά, το περνάς μέσα από τα μαλλιά και δεν φαίνεται ποτέ» appeared first on Zappit.
14:00 03/10/2023

Μάριος Φραγκούλη: Sold out η συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 10 Οκτωβρίου

neolaia.gr
Ο αξεπέραστος Μάριος Φραγκούλης κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.
13:46 02/10/2023

Sold out η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

monopoli.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή με μία και μοναδική συναυλία – γιορτή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, η οποία βγήκε sold out.
11:53 02/10/2023

Η “Νόρμα” του Μπελίνι έρχεται στο Ηρώδειο – Πρώτες backstage εικόνες και video από τις πρόβες

monopoli.gr
«Αυτή η παράσταση θα είναι μια ιστορική προσφορά στον τόπο μας και σε όλο τον κόσμο» λέει ο Μάριος Φραγκούλης στο backstage video, λίγο πριν απολαύσουμε στο Ηρώδειο, την υπερπαραγωγή "Νόρμα" σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ.
11:53 23/08/2023

Ο Δημήτρης Μαραμής στον ΛΑΜΊΑ FM-1 96 2 για το Φεστιβάλ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ

lamiafm1.gr
Με µία µοναδική συναυλία ανοίγει την αυλαία του το 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» σε σύµπραξη µε το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι Μάριος Φραγκούλης και Θοδωρής Βουτσικάκης µε τη Συµφωνική Ορχήστρα Νέων MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν στο 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ», µέρη από τα σηµαντικότερα µουσικά έργα του συνθέτη Δηµήτρη […] The post Ο Δημήτρης Μαραμής στον ΛΑΜΊΑ FM-1 96 2 για το Φεστιβάλ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
20:53 23/06/2023

Μ. Φραγκούλης και Θ. Βουτσικάκης ανοίγουν το Φεστιβάλ Δελφών

lamiafm1.gr
Ο  Δήμος Δελφών και το Δίκτυο Δελφών προσκαλούν στην πρώτη μουσική παράσταση του φετινού 5ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ», την αυλαία του οποίου ανοίγουν οι Μάριος Φραγκούλης και Θοδωρής Βουτσικάκης. Σε έργα του Δημήτρη Μαραμή, η συναυλία με τίτλο «Από τον σκοτεινό έρωτα στον Ερωτόκριτο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, στις 21:15, […] The post Μ. Φραγκούλης και Θ. Βουτσικάκης ανοίγουν το Φεστιβάλ Δελφών appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
08:53 20/06/2023

Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται για μία μόνο βραδιά στο Faliro Summer Theater.
16:53 06/06/2023

Μάριος Φραγκούλης: «Δεν πέρασα καλά στους ψυχολόγους, έδινα 100 δολάρια την ώρα»

zappit.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε μεταξύ […] The post Μάριος Φραγκούλης: «Δεν πέρασα καλά στους ψυχολόγους, έδινα 100 δολάρια την ώρα» appeared first on Zappit.
00:04 09/05/2023

Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του – «Ήταν σοκ, τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/5 ο Μάριος Φραγκούλης. Ο γνωστός To άρθρο Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του – «Ήταν σοκ, τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:46 08/05/2023

Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τα χρόνια που πέρασε χωρίς τους γονείς του

ieidiseis.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τα παιδικά χρόνια που πέρασε με τη θεία του μακριά από τους γονείς και τον αδερφό του.Ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Ροδεσία αρχικά κι έπειτα στην Αθήνα. Όπως ανέφερε αρχικά ο γνωστός τενόρος, όταν επισκέφτηκε την Αθήνα με τους γονείς και τον αδερφό του, η οικογένεια επέστρεψε στην Ροδεσία αφήνοντάς τον στη θεία του. Κάτι που τότε δεν του το είχε πει κανείς τους: «Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν: εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να
18:34 08/05/2023

Μάριος Φραγκούλης: «Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα να πάρει δυο πραγματάκια και έφυγε στην Αφρική»

zappit.gr
Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε ο Μάριος Φραγκούλης. Ο γνωστός τενόρος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, […] The post Μάριος Φραγκούλης: «Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα να πάρει δυο πραγματάκια και έφυγε στην Αφρική» appeared first on Zappit.
17:14 08/05/2023

Μάριος Φραγκούλης και Dulce Pontes Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 9 και 10 Μαΐου

Newsit
Ο Μάριος Φραγκούλης και η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κοινού από την Πορτογαλία Dulce Pontes έρχονται την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής για να μας οδηγήσουν σε μια μαγευτική μουσική διαδρομή στη Μεσόγειο με τραγούδια από τα λιμάνια του κόσμου. Μάριος Φραγκούλης και Dulce Pontes δύο μοναδικές φωνές ενώνονται σε ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Φραγκούλης και Dulce Pontes Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 9 και 10 Μαΐου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 06/05/2023

Μάριος Φραγκούλης & Dulce Pontes: Συνεχίζεται η προπώληση για τις συναυλίες

ieidiseis.gr
Ο Μάριος Φραγκούλης και η Dulce Pontes θα δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής την Τρίτη 9 & την Τετάρτη 10 Μαΐου.Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τις 2 συναυλίες που θα δώσει ο αισθαντικός διεθνής τενόρος, Μάριος Φραγκούλης, και η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κοινού από την Πορτογαλία, Dulce Pontes. Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής, για να μας οδηγήσουν σε μια μαγευτική μουσική διαδρομή στη Μεσόγειο με τραγούδια από τα λιμάνια του κόσμου. Δύο μοναδικές φωνές ενώνονται σε ένα θαλασσινό ταξίδι για το όνειρο, σε μια ανεπανάληπτη ακουστική -και όχι μόνο- εμπειρία, φέρνοντας στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης τραγούδια πλημμυρι
16:38 20/04/2023

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Ντούλτσε Πόντες τραγουδούν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Zougla
Ο αισθαντικός διεθνής τενόρος Μάριος Φραγκούλης και η αγαπημένη ντίβα από την Πορτογαλία Dulce Pontes έρχονται...
09:46 27/03/2023

Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετά τον Χρήστο που μεγάλωσαν μαζί στην Νέα Μάκρη – “Καλό ταξίδι, σε έναν άλλο κόσμο”

irafina.gr
Δύσκολες ώρες για τον Μάριο Φραγκούλη ο οποίος πενθεί για τον θάνατο ενός πολύ δικού τους ανθρώπου, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στη Νέα Μάκρη. Ο καλός του φίλος, Χρήστος, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια, ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετά τον φίλο του, […]
16:32 02/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load