#Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Υποδοχή τεμαχίου του Αρράφου Χιτώνα του Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης

vimaorthodoxias.gr
Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης: Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με αισθήματα χαράς και πνευματικής συγκίνησης, ανακοινώνεται προς τους ευσεβείς και φιλόθεους Χριστιανούς, η υποδοχή… τεμαχίου εκ του Αρράφου Χιτώνα του Χριστού, αλλά και τεμαχίου Τιμίου Ξύλου, από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους όπου και φυλάσσονται, τα οποία θα τεθούν σε προσκύνηση για […]
11:09 10/04/2024

Θεσσαλονίκη: «Βία: Νιώσε! Μίλα! Δράσε!» – Εκπαιδευτική εκδήλωση από την Μητρόπολη

vimaorthodoxias.gr
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας, με τίτλο «Βία: Νιώσε! Μίλα! Δράσε!», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00 π.μ. – 12:30 μεσημ, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Η εκδήλωση απευθύνεται σε […]
19:09 28/03/2024

Ένα ξεχωριστό Μουσικό – αφηγηματικό Οδοιπορικό της Μ. Εβδομάδας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

ekklisiaonline.gr
Ένα εξαιρετικό μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό της Μ. Εβδομάδας υπό τον τίτλο "Των Παθών του Κυρίου" πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, το εσπέρας της Δευτέρας 3 Απριλίου, στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Ένα ξεχωριστό Μουσικό – αφηγηματικό Οδοιπορικό της Μ. Εβδομάδας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:52 05/04/2023

Ρασοφόρος βρίζει έξω από την Παναγιά Δεξιά – «Δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός», υποστηρίζει η Μητρόπολη

ekklisiaonline.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Ο ρασοφόρος καταγράφηκε σε βίντεο στη Θεσσαλονίκη να βρίζει χυδαία έξω από εκκλησία. Η διάσταση που πήρε το θέμα, ανάγκασε τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης να βγάλει ανακοίνωση… Το άρθρο Ρασοφόρος βρίζει έξω από την Παναγιά Δεξιά – «Δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός», υποστηρίζει η Μητρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:10 21/03/2023

Προβοκάτσια για να στοχοποιήσουν την Εκκλησία: Ποιοι έβαλαν ρασοφόρο να βρίζει και απειλεί

ekklisiaonline.gr
Τι απαντάει η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Προβοκάτσια για να στοχοποιήσουν την Εκκλησία: Ποιοι έβαλαν ρασοφόρο να βρίζει και απειλεί εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 21/03/2023

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Θεσσαλονίκη: Ρασοφόρος βρίζει έξω από εκκλησία – Η απάντηση της Μητρόπολης

ekklisiaonline.gr
«Ο εμφανιζόμενος ρασοφόρος, μας είναι παντελώς άγνωστος και δεν έχει καμία σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης», αναφέρει η ανακοίνωση Το άρθρο ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Θεσσαλονίκη: Ρασοφόρος βρίζει έξω από εκκλησία – Η απάντηση της Μητρόπολης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:52 20/03/2023

Η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης περί εμφανιζόμενου ρασοφόρου

ekklisiaonline.gr
Κατόπιν ευρείας κυκλοφορίας που έτυχε αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν συνεχεία δε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένα βίντεο μικρής διάρκειας, στο οποίο εμφανίζεται ρασοφόρος να συμπεριφέρεται απρεπώς έξω από τον Ιερό Ναό Παναγίας της Δεξιάς στην «Καμάρα», επιθυμούμε να καταστήσουμε γνωστό, ότι ο εμφανιζόμενος ρασοφόρος, μας είναι παντελώς άγνωστος και δεν έχει καμία σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, πιθανόν δε, να μην είναι καν, κανονικός κληρικός ή μοναχός. Το άρθρο Η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης περί εμφανιζόμενου ρασοφόρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:40 20/03/2023

Παππάς που βρίζει χυδαία στην Καμάρα Θεσσαλονίκης (Bίντεο)

empisteutiko.gr
Είναι υποτίθεται παππάς. Βρίζει χυδαία. Βωμολοχεί σαν μεθυσμένος σε χαμαιτυπείο. Απειλεί. Ας τον χαίρεται η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης στην οποία ανήκει. Ας τον χαίρεται και η Εκκλησία της Ελλάδος ή οποία τον ανέχεται. Ας μας εξηγήσει ωστόσο ο Αρχιεπίσκοπος, στη βάση ποιας εκκλησιαστικής κανονικότητας ένας τέτοιος ιερωμένος μπορεί να εκθέτει με προκλητική χυδαιότητα  και ατιμωρητί το […] The post Παππάς που βρίζει χυδαία στην Καμάρα Θεσσαλονίκης (Bίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
17:02 20/03/2023

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

NewsBomb
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος όπου εγκαινίασε την έκθεση Προσφυγικών κειμηλίων της…Περισσότερα...
14:02 14/03/2023

Μεσίστιες οι σημαίες και επιμνημόσυνη δέηση στην Ι.Μ Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη

ekklisiaonline.gr
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο εθνικό πένθος και συμπαρίσταται στους συγγενείς των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το άρθρο Μεσίστιες οι σημαίες και επιμνημόσυνη δέηση στην Ι.Μ Θεσσαλονίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:38 02/03/2023

Τραγωδία στα Τέμπη- Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Μεσίστιες οι σημαίες, επιμνημόσυνη δέηση

NewsBomb
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο εθνικό πένθος και συμπαρίσταται στους συγγενείς των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.Περισσότερα...
16:34 02/03/2023

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες στίβου

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το άρθρο Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες στίβου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:42 10/02/2023

Ο Άγιος Φώτιος Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την Παναγία Γοργοϋπήκοο

ekklisiaonline.gr
Ένα ακόμη θεομητορικό θησαύρισμα από το Άγιον Όρος εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Ο Άγιος Φώτιος Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την Παναγία Γοργοϋπήκοο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:36 06/02/2023

Στον Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο Τρίκκης Χρυσόστομος

trikalavoice.gr
Στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο  Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος για να συμμετάσχει σε διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις.   Την μεσημέρι επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Άνθιμο ο οποίος και τον προϋπάντησε με μεγάλη χαρά και τον […]
13:44 22/12/2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ Α.Π.Θ

ekklisiaonline.gr
Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί ο Πανεπιστημιακός ναός των Τριών Ιεραρχών Φοιτητικών Εστιών Α.Π.Θ. Το άρθρο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ Α.Π.Θ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 28/11/2022

Η ενεργειακή κρίση “σταματά” τις αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το άρθρο Η ενεργειακή κρίση “σταματά” τις αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:16 02/11/2022

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου και την 110η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης

ekklisiaonline.gr
Κορυφώθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, 25 και 25 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Μεγαλομάρτυρος και Μυροβλύτου Αγίου. Το άρθρο Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου και την 110η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:42 26/10/2022

Μητροπολίτης Άνθιμος: Νοσηλεύεται στο 424 με κορονοϊό – Ποια η κατάσταση της υγείας του

eleftherostypos.gr
Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως νοσηλεύεται ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος, στο πλαίσιο τακτικού προληπτικού ελέγχου υποβλήθηκε σε rapid test και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι η εισαγωγή στο νοσοκομείο έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. «Σύμφωνα με τους […] Το άρθρο Μητροπολίτης Άνθιμος: Νοσηλεύεται στο 424 με κορονοϊό – Ποια η κατάσταση της υγείας του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:02 02/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load