#Μίνως Θεοχάρης

Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» παραχώρησε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την συνεργασία του με τον […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Δυσκολεύτηκα στη συνεργασία μου με τη Δανάη Μπάρκα» appeared first on Zappit.
14:00 15/03/2024

Ο Μίνως Θεοχάρης για την προσωπική του ζωή: «Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα, είναι κάτι που με προβληματίζει»

tlife.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την To άρθρο Ο Μίνως Θεοχάρης για την προσωπική του ζωή: «Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα, είναι κάτι που με προβληματίζει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 22/02/2024

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

empisteutiko.gr
«Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται» συμπλήρωσε ο ηθοποιός Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα γκέι φιλιά τα οποία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση λέγοντας ότι συμφωνεί με την ορατότητα που προέρχεται μέσω αυτών ασχέτως αν καμια φορά μπορεί να […] The post Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές» appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 01/02/2024

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκeι φιλί σε ταινίες και σειρές»

Newside.gr
O Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, το “Καλύτερα Αργά”, και είχε να πει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Ένα από αυτά ήταν η στάση του απέναντι στα γκέι φιλιά που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στην τηλεόραση. Ο Μίνως λέει ότι είναι υπέρ της ορατότητας που προσφέρουν αυτές οι σκηνές, αλλά κάποιες φορές […] Το άρθρο Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκeι φιλί σε ταινίες και σειρές» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:00 16/01/2024

Μίνως Θεοχάρης για Λεωνίδα Κακούρη: «Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να το αναπαράγουμε»

neolaia.gr
O Μίνως Θεοχάρης για την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» (ΒΙΝΤΕΟ)
19:46 15/01/2024

Μίνως Θεοχάρης: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τις σκέψεις μου, «κλείστε με, ήρθε η ώρα» είπα στον γιατρό»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό θέατρο, ο Μίνως Θεοχάρης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τις σκέψεις μου, «κλείστε με, ήρθε η ώρα» είπα στον γιατρό» appeared first on Zappit.
00:00 08/01/2024

DOT: Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης σταματούν τις συνεντεύξεις της εκπομπής – Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει

tlife.gr
Αλλαγές στο DOT. που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα στο Star το Σαββατοκύριακο. Όπως ανέφερε η To άρθρο DOT: Νάντια Κοντογεώργη και Μίνως Θεοχάρης σταματούν τις συνεντεύξεις της εκπομπής – Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:38 24/03/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Θα ήταν περήφανος ο βιολογικός μου πατέρας για μένα;»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Θα ήταν περήφανος ο βιολογικός μου πατέρας για μένα;» appeared first on Zappit.
11:42 07/03/2023

Mίνως Θεοχάρης: «Να βλέπουμε gay φιλιά στην τηλεόραση, χρειαζόμαστε ορατότητα»

irafina.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα γκέι φιλιά τα οποία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση λέγοντας ότι συμφωνεί με την ορατότητα που προέρχεται μέσω αυτών ασχέτως αν καμια φορά μπορεί να διαφωνεί με την αισθητική τους. “Γι’ […]
23:32 03/03/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Ο πατέρας μου “έφυγε” 10 μέρες πριν γεννηθώ»

okmag.gr
Ο ηθοποιός μίλησε για στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το γεγονός ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν εκείνος να έρθει στη ζωή. «Έφυγε ο πατέρας μου 10 μέρες πριν γεννηθώ. Αυτό σημαίνει ότι η οικογένειά μου πενθούσε όταν […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Ο πατέρας μου “έφυγε” 10 μέρες πριν γεννηθώ» appeared first on OK! Magazine.
10:34 03/03/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

tlife.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24 και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα To άρθρο Μίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:08 03/03/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Σε μια διαφωνία ο άλλος σου πετάει στα μούτρα τη σεξουαλικότητά σου σαν κάτι προκλητικό»

zappit.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και μεταξύ άλλων συζήτησαν για την ρατσιστική επίθεση που […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Σε μια διαφωνία ο άλλος σου πετάει στα μούτρα τη σεξουαλικότητά σου σαν κάτι προκλητικό» appeared first on Zappit.
09:54 03/03/2023

Μίνως Θεοχάρης: Τα παιδικά του χρόνια, οι κρίσεις πανικού & η αποδοχή από την οικογένεια

neolaia.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και έκανε μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.
14:00 28/02/2023

Μίνως Θεοχάρης: Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι – Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα – ένα τα βάρη

Newsbeast.gr
Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Μίνως Θεοχάρης στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό στο πέρασμα του χρόνου αλλά και την αποδοχή από την οικογένεια του. Ειδικότερα, ο Μίνως Θεοχάρης εξομολογήθηκε πως «τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως. Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν εί
00:56 28/02/2023

Μίνως Θεοχάρης στον Αρναούτογλου: «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/2 ο Μίνως Θεοχάρης. Ο To άρθρο Μίνως Θεοχάρης στον Αρναούτογλου: «Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:54 28/02/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Έχω πετάξει πια αυτό το βάρος, ας μην με αποδεχτούν όλοι

zappit.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής The 2night Show, τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας, στον […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Έχω πετάξει πια αυτό το βάρος, ας μην με αποδεχτούν όλοι appeared first on Zappit.
00:10 28/02/2023

Μίνως Θεοχάρης και Ραφαήλ Καρυωτάκης οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σήμερα Καθαρά Δευτέρα υποδέχεται στο The 2night Show τον Μίνω Θεοχάρη. Ο ταλαντούχος To άρθρο Μίνως Θεοχάρης και Ραφαήλ Καρυωτάκης οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:48 27/02/2023

Ελένη Γερασιμίδου: «Με δείχνει και γελάει, της λέω… για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί θα πληρώσεις πολλά λεφτά»

zappit.gr
Την Ελένη Γερασιμίδου υποδέχθηκαν στο πλατώ του DOT η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Με δείχνει και γελάει, της λέω… για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί θα πληρώσεις πολλά λεφτά» appeared first on Zappit.
15:42 18/02/2023

Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης: «Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου»

okmag.gr
Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία αλλά και τη μακροχρόνια φιλία τους. «Είμαστε φίλοι από τα 19 και έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις σύνδεσης. Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου, άλλες που ήμασταν 24/7 μαζί. Έχουμε μαλώσει πολλές φορές […] The post Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης: «Υπήρχαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου» appeared first on OK! Magazine.
16:30 24/01/2023

Μίνως Θεοχάρης: «Θαυμάζω εσένα και τον Καπουτζίδη» – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την έπιασες την Κοινότητα από παντού»

zappit.gr
Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». […] The post Μίνως Θεοχάρης: «Θαυμάζω εσένα και τον Καπουτζίδη» – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την έπιασες την Κοινότητα από παντού» appeared first on Zappit.
15:34 24/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load