#Νένα Χρονοπούλου

Νένα Χρονοπούλου: «Έχω δει σημάδια πάνω στον γιο μου, άλλαξε χαρακτήρα, έκανε 5 χρόνια να συνέλθει»

Newside.gr
Η Νένα Χρονοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου, εξέφρασε την οργή της για το κέντρο ΑΜΕΑ που κακοποίησε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες πρόσφατα και αποκάλυψε τι έχει συμβεί και στον δικό της γιο. Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός, που έχει αφιερωθεί πλήρως στον γιο της, Χρήστο, “πονέσαμε όσοι είδαμε [...] Το άρθρο Νένα Χρονοπούλου: «Έχω δει σημάδια πάνω στον γιο μου, άλλαξε χαρακτήρα, έκανε 5 χρόνια να συνέλθει» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Κόλαφος η Νένα Χρονοπούλου για τα ΜΜΕ: «Είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου στον Άγγελο Βουράκη και την κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, […] The post Κόλαφος η Νένα Χρονοπούλου για τα ΜΜΕ: «Είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες» appeared first on Zappit.
21:00 26/01/2024

Νένα Χρονοπούλου: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της, Χρήστο να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του

tlife.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Νένα Χρονοπούλου και τον Τάσο Μητρόπουλο, καθώς ο γιος To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της, Χρήστο να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 17/12/2023

Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Νένα Χρονοπούλου και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση - «Είμαι καλά»

Newsit
Μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Νένα Χρονοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, που τόνισε σε ανάρτησή της στα social media ότι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έκανε επέμβαση. Η ηθοποιός ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ότι είναι καλά. Από την άλλη τόνισε ότι χρειάζεται πλέον χρόνο για να ... Περισσότερα To άρθρο Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Νένα Χρονοπούλου και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση - «Είμαι καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 11/11/2023

Νένα Χρονοπούλου για Κασσελάκη: «Τα παιδιά χάρηκαν με την είσοδο του»

neolaia.gr
Την επίσκεψη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε η Νένα Χρονοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
17:46 28/09/2023

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου: «Οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας»

irafina.gr
Η Νένα Χρονοπούλου με αφορμή την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλος του πληρώματος του «Blue Horizon» τον έσπρωξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. «Όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα παιδί, έναν άγγελο, ένα παιδί από τα παιδιά μας γιατί όλοι οι […]
23:46 12/09/2023

Νένα Χρονοπούλου: Σπαράζει με τα λόγια της για τον 36χρονο Αντώνη – «Αν ζούσε θα τον υιοθετούσα»

tlife.gr
Η Νένα Χρονοπούλου είναι συγκλονισμένη με τη ψυχρή δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά. Η ίδια, To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Σπαράζει με τα λόγια της για τον 36χρονο Αντώνη – «Αν ζούσε θα τον υιοθετούσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 12/09/2023

Νένα Χρονοπούλου για Blue Horizon: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

irafina.gr
Ο τραγικός θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά έχει παγώσει το Πανελλήνιο. Οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων και τα βίντεο που έρχονται στο φως προκαλούν όλο και περισσότερο θυμό. Η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα μέσα από τα προσωπικά της social media, κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων […]
16:46 06/09/2023

Νένα Χρονοπούλου: Το δημόσιο ξέσπασμα στο instagram – «Κανένας σας δεν καταλαβαίνει πως ξεφτιλίζεστε;»

tlife.gr
Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα στο instagram προχώρησε η Νένα Χρονοπούλου με αφορμή τα πρόσωπα που στελεχώνουν To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Το δημόσιο ξέσπασμα στο instagram – «Κανένας σας δεν καταλαβαίνει πως ξεφτιλίζεστε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 04/09/2023

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος

Newsit
Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγαπημένου της Τάσου Μητρόπουλου, από όταν ήταν παιδί, και του ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του. Με μία μακροσκελή ανάρτηση, η Νένα Χρονοπούλου περιγράφει τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του συζύγου της για να τον φέρει στη ζωή, και ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Να ζήσεις γιατί είσαι πολύτιμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 23/08/2023

Συγκλονιστικός Τάσος Μητρόπουλος για τον γιο του Χρήστο: “Να μην ντρέπονται οι γονείς να βγαίνουν με τα παιδιά τους” (videos)

sportstonoto.gr
Στην εκπομπή του Σταρ “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένοι η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένοι, η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων […]
15:10 19/05/2023

Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν είναι μικρό το παιδάκι και σε κοιτούν με απέχθεια…»

in.gr
Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου της και το bullying.
18:08 12/05/2023

Νένα Χρονοπούλου: Δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία

Newsit
“Όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα -γιατί έμεινε 5 μήνες- έλεγα κοίταξε να δεις που δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό” δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου. Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και στην Κατερίνα Νινιού και μίλησε για την αναπηρία του γιου της και τις συμπεριφορές ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Χρονοπούλου: Δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:50 12/05/2023

«Έσπασε» η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν κοιτάζουν το παιδί σου με αηδία δεν φαντάζεσαι τι συναισθήματα γεμίζεις»

thecaller.gr
Την Νένα Χρονοπούλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό μας και η Κατερίνα Νινιού στο 4amea, στον χώρο που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά με αναπηρία. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και τις συμπεριφορές που έχει βιώσει από άλλους ανθρώπους. Την Νένα Χρονοπούλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό μας και η Κατερίνα Νινιού στο 4amea, στον χώρο που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά με αναπηρία. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της και τις συμπεριφορές που έχει βιώσει από άλλους ανθρώπους. «Έχω πει ευτυχώς σε εμένα. Δεν μπορούν να νιώσουν το μπούλινγκ […]
15:24 12/05/2023

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό»

zappit.gr
Την Νένα Χρονοπούλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό μας και η Κατερίνα Νινιού στο 4amea, στον χώρο που έχει δημιουργηθεί […] The post «Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό» appeared first on Zappit.
12:44 12/05/2023

Φαίη Σκορδά: Η on air συγκίνησή της με την Νένα Χρονοπούλου – «Τη θαυμάζω πολύ»

tlife.gr
Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού και μίλησε για To άρθρο Φαίη Σκορδά: Η on air συγκίνησή της με την Νένα Χρονοπούλου – «Τη θαυμάζω πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:44 12/05/2023

Νένα Χρονοπούλου: Ο αγώνας για να καθιερωθεί «Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία» – Τι αποκαλύπτει στο okmag

okmag.gr
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ξεκίνησε η Νένα Χρονοπούλου ενόψει της Γιορτής της Μητέρας που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 14 Μαΐου 2023. Πρόκειται για μια προσπάθεια να καθιερωθεί η «Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία», που γίνεται για πρώτη φορά φέτος στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στο okmag και αποκάλυψε γιατί είναι τόσο σημαντικό […] The post Νένα Χρονοπούλου: Ο αγώνας για να καθιερωθεί «Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία» – Τι αποκαλύπτει στο okmag appeared first on OK! Magazine.
10:26 12/05/2023

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου: «11χρονο παιδάκι περπατάει σε πεζούλι παραθύρου του 3ου ορόφου…»

newsitamea.gr
Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά έχοντας ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, τον Χρήστο, που τον φροντίζει και τον βοηθάει συνέχεια. Η Νένα Χρονοπούλου πριν μερικές ημέρες προχώρησε σε μια μακροσκελής ανάρτηση-καταγγελία στην οποία αναφέρει ότι ένα 11χρονο αγόρι ΑΜΕΑ είχε ξεφύγει από την...
14:06 24/03/2023

Καταγγελίες – σοκ από τη Νένα Χρονοπούλου: 11χρονο παιδί με αυτισμό ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου

in.gr
«Ένα παιδί έχει βρει 1 χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο, άλλο παιδί έχει βρεθεί 5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο από την Καλλιθέα στην Καλλιρόης»
17:06 22/03/2023

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον

Newsit
Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Αρκά μία συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον 18χρονο γιο της, Χρήστο και την αναπηρία. Αρχικά ανέφερε τον χώρο που έχει δημιουργήσει με τον Τάσο Μητρόπουλο για παιδιά με αναπηρίες: «Ο χώρος ”4ΑΜΕΑ” είναι ο χώρος της καρδιάς μας και τον δημιουργήσαμε με ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:42 09/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load