#Νίκος Καρακούκης

Αλέξης Κούγιας για Αγγελική Νικολούλη: «Προσπαθεί να με σύρει στην εκπομπή της. Είναι καραστημένη»

okmag.gr
Ο Αλέξης Κούγιας προειδοποιεί με μηνύσεις την Αγγελική Νικολούλη και κάπως έτσι μια νέα κόντρα γεννιέται. Πιο συγκεκριμένα o Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή. Ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε και σε όσα ανέφεραν οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και […] The post Αλέξης Κούγιας για Αγγελική Νικολούλη: «Προσπαθεί να με σύρει στην εκπομπή της. Είναι καραστημένη» appeared first on OK! Magazine.
18:44 30/01/2023

Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

okmag.gr
Ο Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή. Ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε και σε όσα ανέφεραν οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Γρηγόρης Λέων. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια γινόταν λόγος για στημένη συνέντευξη και στημένη εκπομπή. Στην […] The post Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια appeared first on OK! Magazine.
12:00 30/01/2023

Αλέξης Κούγιας Vs Αγγελικής Νικολούλη: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου μετά το χθεσινό «Φως στο Τούνελ»

okmag.gr
Ο Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε με μια μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία χαρακτήρισε στημένη την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» που προβλήθηκε την Παρασκευή 27/1. Ο γνωστός ποινικολόγος, ως συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, απάντησε και σε όσα ανέφεραν οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Γρηγόρης Λέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: Σήμερα το πρωί μου απέστειλαν το βίντεο […] The post Αλέξης Κούγιας Vs Αγγελικής Νικολούλη: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου μετά το χθεσινό «Φως στο Τούνελ» appeared first on OK! Magazine.
18:01 28/01/2023

Κούγιας εν εξάλλω! «Στημένη η εκπομπή της Νικολούλη, θα κάνω αγωγή – Κύριε Καρακούκη, γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπατε»

thecaller.gr
Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στα όσα δήλωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στα όσα δήλωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Καρακούκης παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Παρασκευής 27/01, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως όσα ακούγονται από τη μεριά του Αλέξη Κούγια είναι «κωμικά […]
16:32 28/01/2023

Έξαλλος ο Κούγιας για Πισπιρίγκου: Γιατί μηνύει τη Νικολούλη, αυτό που είπε δεν το άντεξε [video]

fimes.gr
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για τη Μαλένα και την Ίριδα, στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη Σίσσυ Χρηστίδου. Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!», έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλος ο Κούγιας για Πισπιρίγκου: Γιατί μηνύει τη Νικολούλη, αυτό που είπε δεν το άντεξε [video].
15:16 28/01/2023

Αλέξης Κούγιας: «O Καρακούκης και Καλογρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο – H Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει ένα 500άρικο»

irafina.gr
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά σε όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για τη Μαλένα και την Ίριδα, στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη Σίσσυ Χρηστίδου. Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!», έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ […]
12:22 28/01/2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κωμικά και επιστημονικά ανεπαρκή όσα λέει ο κ. Κούγιας» απαντά ο Νίκος Καρακούκης

news.gr
«Βρέθηκαν στοιχεία στα δύο παιδιά που μιλάνε» λέει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και υπογραμμίζει: «Δεν έχουμε ούτε οικονομικά κίνητρα, ούτε κάποιο άλλο συμφέρον»
11:04 28/01/2023

Καρακούκης για υπόθεση Πισπιρίγκου: Έχω δεχτεί μία βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον κ. Κούγια

Newsbeast.gr
Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των νεκρών παιδιών της στην Πάτρα μίλησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, απαντώντας σε όσα έχει πει ο Αλέξης Κούγιας γι’ αυτόν. «Επί έναν χρόνο δε μίλησα. Έχω δεχτεί μία βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον κ. Κούγια, ο οποίος είπε ότι δεν έχω πτυχίο», τόνισε ο κ. Καρακούκης στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και προανήγγειλε προσφυγή στα αστικά δικαστήρια. Εξιστορώντας τι συνέβη μέχρι να καταλήξει στο πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, για τον θάνατο των οποίων έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Καρακούκης είπε στο MEGA ότι όλα ξεκίνησαν μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελε
10:42 28/01/2023

Καρακούκης για υπόθεση Πάτρας: Οι εκδορές στο πρόσωπο των Μαλένας και Ίριδας έγιναν πριν πεθάνουν

Cnn.gr
«Υπάρχουν στοιχεία που θα αναλυθούν στο αρμόδιο δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση» είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα…Περισσότερα...
10:26 28/01/2023

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Αθηνών ρίχνει φως στην υπόθεση της Πάτρας

thebest.gr
Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
09:12 28/01/2023

Καρακούκης για Κούγια: «Επί ένα χρόνο δε μίλησα - Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα»

NewsBomb
Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και έδωσε απαντήσεις για τις αιχμές του Αλέξη Κούγια προς…Περισσότερα...
06:42 28/01/2023

Νίκος Καρακούκης: «Βρέθηκαν στοιχεία στα δύο παιδιά που μιλάνε»

in.gr
Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
02:16 28/01/2023

Επιμένει στο σενάριο του ασφυκτικού θανάτου – Αποκαλυπτική η συμπληρωματική κατάθεση του ιατροδικαστή Ν. Καρακούκη για Ιριδα και Μαλένα

logiastarata.gr
το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τη Μαλένα και την Ιριδα επέμεινε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, στην κατάθεση που έδωσε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στην 35η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η Realnews φέρνει στο φως τα όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής, αλλά και τι […] The post Επιμένει στο σενάριο του ασφυκτικού θανάτου – Αποκαλυπτική η συμπληρωματική κατάθεση του ιατροδικαστή Ν. Καρακούκη για Ιριδα και Μαλένα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:02 23/01/2023

Αλέξης Κούγιας: «Θλιβερή η εμφάνιση του Νίκου Καρακούκη – Δήμαρχος για τις Κουκουβάουνες ο Γρηγόρης Λέων»

Newsit
Ο Αλέξης Κούγιας επανέρχεται με νέα ανακοίνωση για την υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου που εκπροσωπεί. Στο στόχαστρό του, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Γρηγόρης Λέων… Ο Αλέξης Κούγιας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στους δύο ιατροδικαστές στο περιθώριο των εξελίξεων για την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρίθηκε προφυλακιστέα για τους θανάτους και των δύο μικρότερων κοριτσιών της. ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Θλιβερή η εμφάνιση του Νίκου Καρακούκη – Δήμαρχος για τις Κουκουβάουνες ο Γρηγόρης Λέων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:04 13/01/2023

Νίκος Καρακούκης για Πάτρα: Ο ιατροδικαστής δεν ψάχνει τον δράστη αλλά την αιτία θανάτου

eleftherostypos.gr
Στη Δικαιοσύνη εις βάρος του Αλέξη Κούγια θα προσφύγει ο ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό δικηγόρο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Ο Αλέξης Κούγιας αντί να ψάχνει τα επιχειρήματα της υπόθεσης συκοφαντεί τον Καρακούκη. Επειδή δεν έβγαινα στην τηλεόραση με είδε σάκο του μποξ. Είπε πως δεν […] Το άρθρο Νίκος Καρακούκης για Πάτρα: Ο ιατροδικαστής δεν ψάχνει τον δράστη αλλά την αιτία θανάτου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:46 12/01/2023

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Νίκος Καρακούκης: «Από τι πέθαναν τα παιδιά; Τα πήρε η κακιά μάγισσα;»

thebest.gr
Στη Δικαιοσύνη εις βάρος του Αλέξη Κούγια θα προσφύγει ο ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό δικηγόρο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
17:32 12/01/2023

Καρακούκης: Τα παιδιά της Πισπιρίγκου τα πήρε η κακιά μάγισσα; Δεν θα αφήσω έτσι τον Κούγια

lamianow.gr
Ο Νίκος Καρακούκης «κάρφωσε» την Ουρανία Δημακοπούλου που υποστήριξε ότι η ιατροδικαστική των παιδιών δεν μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο – Τι απαντά στον Αλέξη Κούγια που υποστηρίζει πως δεν έχει πτυχίο Οπροϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Αθηνών που συνέταξε από κοινού με τον Νίκο Καλόγρηα την έκθεση για Μαλένα και Ιριδα, «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε στον Αλέξη Κούγια που έχει […]
17:30 12/01/2023

Πάτρα: Ο Νίκος Καρακούκης απαντά στον Αλέξη Κούγια – «Αντί να ψάχνει επιχειρήματα άρχισε να με συκοφαντεί»

tlife.gr
Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του στο T-live To άρθρο Πάτρα: Ο Νίκος Καρακούκης απαντά στον Αλέξη Κούγια – «Αντί να ψάχνει επιχειρήματα άρχισε να με συκοφαντεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:58 12/01/2023

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης απαντά στον Αλέξη Κούγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Newsit
Τη δική του απάντηση στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, έστειλε με δημόσια επιστολή ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης μαζί με τον Νίκο Καλογρηά, συνέταξαν την ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, όπου διαπίστωσαν ασφυκτικό θάνατο και στις ... Περισσότερα To άρθρο Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης απαντά στον Αλέξη Κούγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:56 10/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load