J2US | Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

02:10 - 21/06/2020

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US.

Διαβάστε Περισσότερα στο yupiii.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκτός J2US η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το ζευγάρι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Χρήστου Ζώτου αποχώρησε από το J2US...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποχώρησε από το J2US η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το ροζ κορμάκι που επέλεξε να φορέσει και στα social media έγινε και ο… σχετικός χαμός!

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το J2US

Τραγούδησε το «Ροζ μπικίνι», έκλεψε τις εντυπώσεις με το κορμάκι που φόρεσε, στα social media προκάλεσε χαμό. Το χθεσινό επεισόδιο όμως, ήταν και το τελευταίο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποχώρησε από το J2US. «Ήταν ένα ωραίο ταξίδι, μεγάλο τελικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα, τους κριτές για την υπομονή τους, την ορχήστρα, τους δασκάλους μας… Εγώ ξεκινάω ένα παιχνίδι που δεν το θέλω και μετά στεναχωριέμαι πολύ που φεύγω… Εγκλιματίζομαι μετά και μου αρέσει και δεν θέλω να φύγω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε το στο thestival.gr

J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε αντίο και θα μας λείψει

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US τα ζευγάρια δοκιμάστηκαν σε διαφορετικά είδη μουσικής και άφησαν άφωνους τους κριτές… κυριολεκτικά και μεταφορικά! Το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή και κοινό ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος. Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησής τους: The post J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε αντίο και θα μας λείψει appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το J2US

“Ροζ μπικίνι” τραγούδησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος στη σκηνή του J2US. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, έκλεψε τις […] The post Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το J2US appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το J2US

Η παρουσιάστρια τραγούδησε το «Ροζ μπικίνι»

Διαβάστε το στο news.gr

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Just the 2 of us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το Just the 2 of us. Με τον παρτενέρ της, Χρήστο Ζώτο τραγούδησαν το ροζ μπικίνι αλλά δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο σόου. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι, μεγάλο τελικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα, τους κριτές για την υπομονή τους, την ορχήστρα, τους δασκάλους μας… Εγώ ξεκινάω ένα παιχνίδι που δεν το θέλω και μετά στεναχωριέμαι πολύ που φεύγω… Εγκλιματίζομαι μετά και μου αρέσει και δεν θέλω να φύγω, δήλωσε η παρουσιάστρια. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Just the 2 of us

Διαβάστε το στο spoilers

J2US: Αποχώρησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και o Χρήστος Ζώτος

Ο Τρύφωνας Σαμαράς «εξολόθρευσε» ακόμα ένα ζευγάρι από το J2US. H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και o Χρήστος Ζώτος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Τρία ζευγάρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση από το μουσικό τηλεοπτικό σόου του Open, με την Έρρικα Πρεζεράκου και τον παρτενέρ της να είναι το πρώτο ζευγάρι για το οποίο ανακοινώθηκε, ότι συνεχίζει στον διαγωνισμό. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν για τον Ηλία Κοκλώνη δύσκολη υπόθεση, αφού όπως είπε, στα δύο υποψήφια προς αποχώρηση ζευγάρια που είχαν απομείνει, ήταν δύο κολλητοί του, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει», είπε ανακοινώνοντας τα ονόματα των Σπυροπούλου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Εκτός J2US η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)

"Ήταν ένα ωραίο ταξίδι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ yupiii.gr

Mercedes-Benz 170V: το όχημα για όλες τις δουλειές

17χρονος διαλύει την Pagani Huayra Roadster του πατέρα του [Video]

Δεν θα πληρώνουν πρόστιμο για εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ οι στενές επαφές κρουσμάτων κορονοϊού

Ιατρικό Marketing & Στρατηγική Επιτυχίας

Ίριδα Παπουτσή | Θεοδώρα Ρασέλ

The Crown