Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η πλευρά της 33χρονης - Δίνει και αποζημίωση στην οικογένεια [Βίντεο]
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απαγωγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό ζητά η πλευρά της 33χρονης
H πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας, ζητάει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια της 10χρονης, όπως…
Διαβάστε το στο NewsBombΑρπαγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό πρότεινε η πλευρά της 33χρονης σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια (VIDEO)
Εξωδικαστικό συμβιβασμό με καταβολή χρημάτων στην οικογένεια της Μαρκέλλας πρότεινε σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης. Μιλώντας στο Star, ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο».
«Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού», είπε ακόμη ο κ. Κούγιας, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε ότι «η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικο
Διαβάστε το στο thestival.grΑρπαγή Μαρκέλλας: Εξωδικαστικό συμβιβασμό επιδιώκει η πλευρά της 33χρονης (pics&vid)
H πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας, ζητάει εξωδικαστικό συμβιβασμό, όπως αποκάλυψε ο νομικός σύμβουλος της…
Διαβάστε το στο Cnn.gr