Σπύρος Πώρος: Για ποιο λόγο δεν έχει δει τα παιδιά του τα τελευταία πέντε χρόνια;

18:32 - 09/10/2019

Απόψε, στις 23:40, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Σπύρο Πώρο, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ύστερα από 10 χρόνια. Ο γνωστός φωτογράφος με τη διεθνή αναγνώριση, μιλά για τη συνεργασία του με τους αστέρες του Χόλυγουντ όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και για το πως κατάφερε να έχει πέντε παιδιά σε πέντε διαφορετικές Ηπείρους. Αναφέρεται στο σκληρό διαζύγιο του από την τελευταία του γυναίκα, αλλά και στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους μετά την απάτη εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του. Γιατί εκείνη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Πώρος αποκαλύπτει: «Έχω να δω τα παιδιά μου πέντε χρόνια»

Ο γνωστός φωτογράφος μιλάει για το δύσκολο διαζύγιό του

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει