Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει: Δεν θα πάρω μέρος στο "Bachelor" γιατί απλά...

16:29 - 07/07/2020

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος  μίλησε για όλα  σε ζωντανή σύνδεση στο Καλοκαίρι #not 3 χρόνια ακριβώς μετά τη νίκη του στο Survivor. Μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν. να είναι ο κύριος "Βachelor" στο ομώνυμο reality του Alpha που θα δούμε τη νέα σεζόν "Όχι, δεν ισχύει αυτό! Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση. Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για το Bachelor! Θα τον δούμε στον Alpha;

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο “Καλοκαίρι not”. Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για το Bachelor! Θα τον δούμε στον Alpha; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι είπε για τη συμμετοχή του στο «Bachelor»; (Video)

Στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #not, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (7/7) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε για όλους και…

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει