«Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US»
15:45 - 29/07/2020
Συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, […]
The post «Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
"Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US" (ΦΩΤΟ)
Συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στους ρόλους που έχει κληθεί να παίξει αλλά και για το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί επιλέγουν διαφορετικές ενασχολήσεις σε σχέση με το επάγγελμά τους.
Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις.
Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μ
Διαβάστε το στο thestival.grΔεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο Just The 2 Of Us – Ποιος το δήλωσε; (pics)
Γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου δήλωσε πως ο Σταμάτης Φασουλής δεν του άρεσε καθόλου στο Just the 2 of us. Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα! Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις. Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, κάθε είδους. Οι ηθοποιοί έχουμε φτάσει να είμαστε 10.000, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος ά
Διαβάστε το στο spoilers