Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το φυλάω 20 χρόνια να το πω, όταν δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη…»
13:24 - 30/07/2020
Ζωντανή σύνδεση με τον παλιό συνεργάτη του και φίλο Άγγελο Πυριόχο, πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Καλοκαίρι #not, το πρωί […]
The post Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το φυλάω 20 χρόνια να το πω, όταν δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Γκουντάρας: "Το φυλάω 20 χρόνια να το πω, όταν δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη…" (VIDEO)
Στην εκπομπή "Καλοκαίρι #NOT", είδαμε σήμερα τον Άγγελο Πυριόχο, ο οποίος υπήρξε και παλιός συνεργάτης του Γρηγόρη Γκουντάρα.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής εξομολογήθηκε, απευθυνόμενος στον πρώην συνεργάτη του: "Θέλω να πω, δεν σου το έχω πει ποτέ, θέλω να σου πω ένα ευχαριστώ. Γιατί όταν πρωτοήρθα στην Ελένη Μενεγάκη και δεν περνούσα καλά ήσουν εσύ που με την αγάπη σου και με τα λόγια σου με έκανες να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Το φυλάω 20 χρόνια να σου το πω και στο λέω τώρα δημόσια".
Διαβάστε το στο thestival.grΓκουντάρας: «Το φυλάω 20 χρόνια να το πω, όταν δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη…»
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας φιλοξένησε σε ζωντανή σύνδεση τον παλιό συνεργάτη του και φίλο Άγγελο Πυριόχο, σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, και του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθειά του όταν πρωτοπήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
The post Γκουντάρας: «Το φυλάω 20 χρόνια να το πω, όταν δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Γκουντάρας: Δεν περνούσα καλά στην Ελένη Μενεγάκη (vd)
Με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Άγγελο Πυριόχο συνομίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσω της εκπομπής του «Καλοκαίρι #not». Στο καλωσόρισμά του, ο παρουσιαστής θέλησε να πει για πρώτη φορά…
Διαβάστε το στο politik.gr