Αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στα τέλη Αυγούστου εάν δε ληφθούν μέτρα προβλέπει μελέτη του ΑΠΘ
11:18 - 01/08/2020
Αύξηση των κρουσμάτων της COVID-19 την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εάν δεν ληφθούν μέτρα, προβλέπει μελέτη διασποράς του κορωνοϊού την καλοκαιρινή περίοδο στην Ελλάδα.
Τη μελέτη εκπόνησε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης , επικεφαλής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ, και η ομάδα HERACLES για το Εκθεσίωμα και την Ανθρώπινη Υγεία του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΕΔΕΚ), σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Προηγμένων Σπουδών στην Παβία και την Πίζα της Ιταλίας.
«Ο περιορισμός τόσο του ημερησίου αριθμού κρουσμάτων σε περίπου 60 ημερησίως για όλη την περίοδο του Αυγούστου, αλλά και της αυξητικής τάσης που αναμένεται μετά το τέλο
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός: Αύξηση κρουσμάτων τον Αύγουστο εκτιμά μελέτη του ΑΠΘ
Αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εάν δεν ληφθούν μέτρα, προβλέπει μελέτη διασποράς του ιού την καλοκαιρινή περίοδο στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο tovimaΚορονοϊός: Αύξηση κρουσμάτων στα τέλη Αυγούστου σύμφωνα με μελέτη του ΑΠΘ
Αύξηση των κρουσμάτων της COVID-19 την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εάν δεν ληφθούν μέτρα, προβλέπει μελέτη διασποράς του κορωνοϊού την καλοκαιρινή περίοδο στην Ελλάδα.
The post Κορονοϊός: Αύξηση κρουσμάτων στα τέλη Αυγούστου σύμφωνα με μελέτη του ΑΠΘ appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚοροναϊός: Αύξηση κρουσμάτων στα τέλη Αυγούστου προβλέπει μελέτη του ΑΠΘ
Οι προτάσεις μέτρων που θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν την διασπορά του ιού
Διαβάστε το στο news.gr