Σε καραντίνα η Ιωάννα Τούνη

19:08 - 17/08/2020

Η Ιωάννα Τούνη μετά το tour των διακοπών της σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Χαλκιδική, επέστρεψε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και μπήκε σε καραντίνα! Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer που διασκέδασε σε όλα τα κοσμικά clubs και bars των νησιών, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram ότι παραμένει σε κατ’όικον περιορισμό γιατί […] The post Σε καραντίνα η Ιωάννα Τούνη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε οικειοθελή καραντίνα μπήκε η Ιωάννα Τούνη. Η ξανθιά επιχειρηματίας αποφάσισε να κλειστεί σπίτι με τους φίλους της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια ήρθε σε επαφή με άτομα, τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Όπως ανέφερε η ίδια η Ιωάννα στα Instagram Stories της: "Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον Covid, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε «καραντίνα» κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα".

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αφού έκανε διακοπές σε Μύκονο, Κρήτη και διασκέδασε στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη που έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks, μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα.Όσο τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται, αποφάσισε να κλειστεί σπίτι με τους φίλους της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια ήρθε σε επαφή με άτομα, τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Όπως ανέφερε η ίδια η Ιωάννα στα Instagram Stories της: «Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον Covid, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε «καραντίνα» κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Μπαίνει σε καραντίνα η Ιωάννα Τούνη; Κι όμως…

Η Ιωάννα Τούνη μετά το tour των διακοπών της σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Χαλκιδική, επέστρεψε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και μπήκε σε καραντίνα! Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer που διασκέδασε σε όλα τα κοσμικά clubs και bars των νησιών, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram ότι παραμένει σε κατ’όικον περιορισμό γιατί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μετά την επαφή της με θετικούς στον κορωνοϊό

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι