INTERVIEW-Νίκος Κοκλώνης:Όταν προσπαθούσα να κλείσω άτομα για το J2US κάποια δέχθηκαν να τραγουδήσουν για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αλλά στην πραγματικότητα ήθελαν να είναι κριτές ή παρουσιαστές

10:08 - 28/08/2020

Χωρίς καμία δόση ματαιοδοξίας και έπαρσης, ο Νίκος Κοκλώνης, έχει βάλει μπρος τις μηχανές της τηλεοπτικής δημιουργικότητας, με projects, τα οποία θα απολαύσουμε στις οθόνες μας, την ερχόμενη σεζόν στο Open! Έχει μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποχώρηση της από τον Alpha γιατί είναι σίγουρος ότι η τηλεοπτική επιστροφή της είναι δεδομένη! Εκμυστηρεύεται το μεγαλύτερο απωθημένο του, ενώ απαντάει στους επικριτές του για το Lifestyle του που παρουσιάζεται από περιοδικά και τα social media!!   Στον Γιώργο...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει