Ανσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚΑΡΑ μου!» (ΦΩΤΟ)
10:58 - 28/08/2020
Ο Ιρανός έδωσε το σύνθημα δείχνοντας με το… «καλημέρα», ότι μπήκε για τα καλά στα ενδότερα της ομάδας! Τι ανάρτησε στο Instagram και τι γράφει το μήνυμα του στα Ελληνικά! Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ανάρτηση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα […]
The post Ανσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚΑΡΑ μου!» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανσαριφάρντ : «Πάμε ΑΕΚάρα μου»
Ο Ιρανός φορ είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ-Σαλίγια του Κατάρ και τα βρήκε σε όλα με την Ένωση για τριετές συμβόλαιο. Μετά την ανακοίνωση, ο διεθνής άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενώ ανέβασε και την πρώτη του ανάρτηση ως ποδοσφαιριστής της ελληνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να […]
Το άρθρο Ανσαριφάρντ : «Πάμε ΑΕΚάρα μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑνσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚάρα μου»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑνυπόμονος και... τρελαμένος ο Ανσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚάρα μου!» (ΦΩΤΟ)
Ανυπόμονος και... τρελαμένος ο Ανσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚάρα μου!» (ΦΩΤΟ)
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δηλώνει έτοιμος να τα δώσει όλα για την ΑΕΚ.
Ο Ιρανός διεθνής φορ θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στη γραμμή κρούσης της Ένωσης και από τις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».
Μάλιστα, ανέβασε και την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram μετά τη συμφωνία, στέλνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.
28/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Ανυπόμονος και... τρελαμένος ο Ανσαριφάρντ: «Πάμε ΑΕΚάρα μου!» (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε το στο filathlos.grΑνσαριφάρντ : «Πάμε ΑΕΚάρα μου» (pic)
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δημοσιοποίησε το πρώτη του ανάρτηση στα social media ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο to10.gr