Κυρανάκης: Η γνωριμία με τον Μητσοτάκη, η δουλειά πριν την πολιτική και η δήλωση για τους ανέργους

14:33 - 03/09/2020

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης γνωρίστηκε με τον πρωθυπουργό πριν ασχοληθεί με την πολιτική μέσω της δουλειάς του. Τι είπε για τους άνεργους και τα βιογραφικά. Να εξηγήσει τη δήλωση που έκανε τις προάλλες -και η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις- σχετικά με τους άνεργους και τα δομημένα βιογραφικά προσπάθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και στους παρουσιαστές Δήμο Βερύκιο και Τάκη Χατζή. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή για το πού έχει δουλέψει και αποκάλυψε πώς μέσω της δουλειάς του γνώρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Εγώ δουλεύω από τα 19 μου, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ιδιωτικό τομέα. Πριν κλείσω τα 30 μου είχα ήδη 10 χρό

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά