Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου»

10:54 - 04/09/2020

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο πρωινό του MEGA με στόχο να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα. Στο πρωινό, όπως εξομολογείται […] The post Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Δανάη Μπάρκα εξομολογείται: «Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου....»

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για  το bullying που έχει δεχτεί ως «κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου». Κατά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μπάρκα: Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται πυρετωδώς μαζί με την ομάδα της για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ως παρουσιάστρια του νέου πρωινού του Mega, με τίτλο Πάμε Δανάη!. Στο πρωινό φιλοδοξεί να κρατήσει την πιο γλυκιά, ανθρώπινη, αισιόδοξη και ουσιαστική συντροφιά στους τηλεθεατές. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Δανάη μιλάει στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα για τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram, στέλνοντας θετικά μηνύματα αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί ως κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Κατά καιρούς οι αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις. Γενικότερα έχω αντιληφθεί ότι δίνεις μηνύματα στους συνομηλίκους σου. Πρόσφατα ανέβασες μία φ

Διαβάστε το στο spoilers

Μπάρκα: "Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου"

Η εξομολόγηση της ηθοποιού 

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Δανάη Μπάρκα: "Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου"

"Παρά για την εμφάνισή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο