Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης!

08:59 - 07/09/2020

"Γεια σας παιδιά! Καλημέρα Ελλάδα! Καλημέρα μας φιλαράκια, καλημέρα σας! Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που για μια ακόμα χρόνια, για μια ακόμα φορά είμαστε μαζί!".

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Μαυρίδης;

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Μαυρίδης με την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια. Ο ίδιος μιλώντας στη Φωλιά των Κου – Κου απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να γίνει πατέρας για πρώτη φορά. «Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς, αλλά καμία σχέση. Ο γάμος ισχύει, αλλά θα δούμε πως θα γίνει λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Θα αποφασίσουμε παρέα με τη γυναίκα μου και θα παντρευτούμε.», είπε ο ίδιος. Η καυτή, Ιωάννα Τούνη,  κάνει διακοπές όπου πέταξε το επάνω μέρος από το μαγιό της, βάζοντας στη θέση του, δυο… κοχύλια. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τα σχόλιά τους και να αποθεώσουν για άλλη μια φορά το άψογο κορμί της. > Διαβάστε όλο το άρθρο

Διαβάστε το στο spoilers

Πρεμιέρα έκανε το GNTM! Αυτές είναι οι νέες αλλαγές…

Το GNTM 3 ξεκίνησε δυναμικά και χιλιάδες αγόρια και κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή με στόχο την είσοδό τους στο σπίτι του διαγωνισμού. Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, όμως, θα υπάρξει αλλαγή στους κανονισμούς, κάτι που ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά. «Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορονοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk. Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικ

Διαβάστε το στο spoilers

Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Μαυρίδης;

Ο ίδιος απαντά στις φήμες

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει