Μια πρωτόγνωρη Premier League με… 15 πρωταθλήτριες
10:19 - 10/09/2020
Θα το πάρει πάλι η Λιβερπουλάρα; Άλλο τι θέλω, άλλο… τι ισχύει. Και, πλάκα πλάκα, έχει να κάνει το repeat σε τίτλους ομάδα εκτός… Μάντσεστερ (η Γιουνάιτεντ το 2007-09 και η Σίτι το 2017-19) από την Τσέλσι του 2004-06, την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Η δε Λίβερπουλ πανηγύρισε το τελευταίο της repeat το 1984. Ειρήσθω ...
The post Μια πρωτόγνωρη Premier League με… 15 πρωταθλήτριες appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μια πρωτόγνωρη Premier League με… 15 πρωταθλήτριες
Θα το πάρει πάλι η Λιβερπουλάρα; Άλλο τι θέλω, άλλο… τι ισχύει. Και, πλάκα πλάκα, έχει να κάνει το repeat σε τίτλους ομάδα εκτός… Μάντσεστερ (η Γιουνάιτεντ το 2007-09 και η Σίτι το 2017-19) από την Τσέλσι του 2004-06, την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Η δε Λίβερπουλ πανηγύρισε το τελευταίο της repeat το 1984. Ειρήσθω […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΜια πρωτόγνωρη Premier League με… 15 πρωταθλήτριες
Θα το πάρει πάλι η Λιβερπουλάρα; Άλλο τι θέλω, άλλο… τι ισχύει. Και, πλάκα πλάκα, έχει να κάνει το repeat...
The post Μια πρωτόγνωρη Premier League με… 15 πρωταθλήτριες appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr