Ο Νίκος Μουτσινάς τα… έσπασε στην πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα
15:18 - 14/09/2020
Το Καλό Μεσημεράκι έκανε την πιο μουσική και θεατρική τηλεοπτική πρεμιέρα της σεζόν! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη Φουρέιρα […]
The post Ο Νίκος Μουτσινάς τα… έσπασε στην πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με... Ελένη Φουρέιρα (βίντεο)
Οι δυο τους τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί στην έναρξη της εκπομπής του ΣΚΑΪ
Διαβάστε το στο Νίκος Μουτσινάς: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με Ελένη Φουρέιρα – ΒΙΝΤΕΟ
Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», του Νίκου Μουτσινά.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Μουτσινάς: Η θεαματική πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα – Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή (video)
Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή “Καλό μεσημεράκι“. Ο γνωστός
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Η θεαματική πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα – Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς: Πρεμιέρα με τη Φουρέιρα στο πλευρό του
Πρεμιέρα έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα. Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Σκάι. Το δίδυμο χόρεψε, τραγούδησε και προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό. «Μου λείψατε πάρα πολύ… αυτό είναι αλήθεια! Θέλω να με πιστέψετε πραγματικά… Θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε, που συνήθως, λές “να ξεκινήσω!” και έρχεται η μέρα και λες “μωρέ, ένα μήνα θα καθόμουν ακόμα σπίτι να δω και τις άλλες εκπομπές….γιατί φέτος η τηλεόραση δουλεύει για το “Καλό μεσημεράκι”. Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Είναι η ενέργεια που δίνετε εδώ μοναδική. Θέλω μόνο να συνεννοηθούμε, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να
Διαβάστε το στο spoilersΟ Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με... Ελένη Φουρέιρα
Ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η τηλεοπτική παρέα επέστρεψε ανανεωμένη, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι στα καλύτερά του. Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr