Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “καρφώνει” ανοικτά την παραγωγή του My Style Rocks – Γιατί κλήθηκε η αστυνομία;
01:45 - 18/09/2020
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο “The 2night Show” την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εκρηκτική τηλεπερσόνα αναφέρθηκε στην […]
The post Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “καρφώνει” ανοικτά την παραγωγή του My Style Rocks – Γιατί κλήθηκε η αστυνομία; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για My Style Rocks: Γιατί κάλεσε την αστυνομία;
Δείτε όλα όσα είπε για το My Style Rocks η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά My Style Rocks – Γιατί κλήθηκε η αστυνομία
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ρίχνει τα «καρφιά» της στην παραγωγή του My Style Rocks
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης υποδέχθηκε στο «The 2night Show» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εκρηκτική τηλεπερσόνα αναφέρθηκε στην...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: “Καρφώνει” ανοικτά την παραγωγή του My Style Rocks – Γιατί κλήθηκε η αστυνομία;
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο “The 2night Show” την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «σφάζει» την παραγωγή του «My style rocks» – Απίστευτα σκηνικά
Δεύτερη εκπομπή, το βράδυ της Πέμπτης, για το «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, για τη νέα σεζόν, και ως καλεσμένη βρέθηκε η εκρηκτική Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια του «My style rocks», που πρόσφατα αποχώρησε έπειτα από καβγά με τον Στέλιο Κουδουνάρη, είπε τα πράγματα έξω από...
The post Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «σφάζει» την παραγωγή του «My style rocks» – Απίστευτα σκηνικά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧείμαρρος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την παραγωγή του My Style Rocks-To απίστευτο περιστατικό όταν έφυγε
Τι οδήγησε την εκρηκτική τηλεπερσόνα στην ξαφνική αποχώρηση της από το «My Style Rocks»; Από ποιον ζήτησε δημόσια συγνώμη; Η Ευρυδίκη, έδωσε τη δική της εκδοχή για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί. “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις συμπαίκτριές μου, του περσινού κύκλου, γιατί ήμουν ανταγωνιστική, δεν το ζούσα και τους προκαλούσα εκνευρισμό. Άθελά μου έφυγα από το παιχνίδι γιατί πιέστηκα πάρα πολύ και οι καταστάσεις με έβγαλαν εκτός ορίων. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή. Ο ΣΚΑΙ δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης. Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου
Διαβάστε το στο spoilersΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατακεραυνώνει το παιχνίδι
Όσα αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το My Style Rocks!
Διαβάστε το στο neolaia.gr“Χείμαρρος” η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την παραγωγή του My Style Rocks-To απίστευτο περιστατικό όταν έφυγε
Είχα πρόβλημα με την παραγωγή. Ο ΣΚΑΙ δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης.
Διαβάστε το στο entertv.gr