Ανσαριφάρντ: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»
22:41 - 18/09/2020
Δείτε και διαβάστε τι δήωσε ο Ιρανός διεθνής φορ της ΑΕΚ Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στα κανάλια Novasports.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ, την επιστροφή στην Super League, τους στόχους του, αλλά και τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο όπου πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και […]
The post Ανσαριφάρντ: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανσαριφάρντ: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στο Novasports.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ, την επιστροφή στην Super League, τους στόχους του, αλλά και τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο όπου πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.
Το άρθρο Ανσαριφάρντ: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑνσαριφάρντ : «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, να πετύχουμε τους στόχους μας»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον Ιρανό επιθετικό να δηλώνει περήφανος που ανήκει στην ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο to10.gr