Ανσαριφάρντ: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

22:41 - 18/09/2020

Δείτε και διαβάστε τι δήωσε ο Ιρανός διεθνής φορ της ΑΕΚ Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στα κανάλια Novasports.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ, την επιστροφή στην Super League, τους στόχους του, αλλά και τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο όπου πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και […] The post Ανσαριφάρντ: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανσαριφάρντ: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στο Novasports.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ΑΕΚ, την επιστροφή στην Super League, τους στόχους του, αλλά και τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο όπου πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. Το άρθρο Ανσαριφάρντ: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ανσαριφάρντ : «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον Ιρανό επιθετικό να δηλώνει περήφανος που ανήκει στην ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)