Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς!

10:52 - 25/09/2020

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show του ΑΝΤ1…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς!

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Το spoiler που ξέφυγε της Ρένιας Λουϊζίδου για το Καφέ της Χαράς

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 και η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε καλεσμένη σήμερατο πρωί στο “Πρωινό” . Μεταξύ άλλων της ξέφυγε ένα spoiler για την σειρά και συγκεκριμένα για τον ρόλο της Όλγας Σκιαδαρέση η οποία θα υποδυθεί την κόρη του Φατσέα. «Αν έχω καταλάβει καλά η Όλγα θα κάνει έτσι κι αλλιώς παιδί του Γεράσιμου (Φατσέας). ΑΝ έχω καταλάβει καλά. Αλλά ας μην πω παραπάνω. Δε μου αρέσουν τα spoilers. Τι ήθελα και το είπα; Νομίζω, δεν είμαι 100% σίγουρη. Έχω αυτή την αίσθηση από αυτά που έχουμε συζητήσει» είπε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουϊζίδου. Πηγή: TVNEA.COM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το spoiler που ξέφυγε της Ρένιας Λουϊζίδου για το Καφέ της Χαράς

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal