Ναταλία Γερμανού: Έτσι σχολίασε την απουσία του Alpha από την εκδήλωση με την Ελένη Μενεγάκη
12:45 - 12/10/2020
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ τις επόμενες ημέρες είναι η απουσία της κάμερας του
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Έτσι σχολίασε την απουσία του Alpha από την εκδήλωση με την Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δείτε πως σχολίασε η Γερμανού την απουσία κάμερας του Alpha από εκδήλωση που ήταν η Μενεγάκη
Η Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για την απουσία της κάμερας του Alpha από εκδήλωση που ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα η ωραία Ελένη είχε «αδειάσει» τον Alpha on camera. «Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει». Όταν ρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού για το συγκεκριμένο περιστατικό είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Την είδα, ήταν όμορφη, λαμπερή και ξεκούραστη. Δεν έχω να κάνω σχόλιο γιατί μπορώ να μιλήσω ως εκπρόσωπος του εαυτού μου και όχι του καναλιού που εργάζομαι». Πληροφορίες από nassosblog
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δείτε πως σχολίασε η Γερμανού την απουσ
Διαβάστε το στο spoilers