Κλοπ: «Έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες μου μετά το 7-2 - Έχουμε την ευκαιρία να ανακάμψουμε»
23:48 - 15/10/2020
Το μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ στους παίκτες του μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 7-2 από την Άστον Βίλα.Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για την αντίδρασή του μετά την ήττα με 7-2 από την Άστον Βίλα, αλλά και για την ευκαιρία που έχουν οι «κόκκινοι» για να ανακάμψουν απέναντι στην Έβερτον το Σάββατο (17/10).
Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός, ανέφερε:
«Η νύχτα μετά το παιχνίδι δεν ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σηκώθηκα όμως το πρωί και ήξερα ότι έπρεπε να έχω μιλήσει στα παιδιά, αλλά είχαν φύγει. Τους έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα. Ήταν οι σκέψεις μου για το τι συνέβη. Μετά από αυτό ένιωσα καλύτερα.
Είχαμε χρόνο να το αντιμετωπίσουμε. Το να χάνουμε ένα παιχνίδι είναι τ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλοπ: “Έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες μου μετά την ήττα με 7-2”
Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες του μία μέρα μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Άστον Βίλα με 7-2. Η Λίβερπουλ υπέστη έναν ιστορικό διασυρμό απέναντι στην Άστον Βίλα, από την οποία ηττήθηκε με 7-2. Ο Γιούργκεν Κλοπ με συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε ότι μία μέρα αργότερα έστειλε […]
The post Κλοπ: “Έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα στους παίκτες μου μετά την ήττα με 7-2” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr