Η Έλενα Χριστοπούλου λύνει τη σιωπή της για τον Πάνο Καλλίτση
17:18 - 21/10/2020
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νίκος Μουτσινάς την έβαλε κατευθείαν στα βαθιά. […]
The post Η Έλενα Χριστοπούλου λύνει τη σιωπή της για τον Πάνο Καλλίτση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά πρώτη φορά για τον Πάνο Καλλίτση: «Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της»
«Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει» είπε στον Νίκο Μουτσινά
Διαβάστε το στο Έσπασε τη σιωπή της η Έλενα Χριστοπούλου για τον Πάνο Καλλίτση
“Δεν αξίζει τον κόπο. Να βλέπω δημοσιεύματα με συνεντεύξεις ανθρώπων να λένε ιστορίες είναι ντροπή”! Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το απόγευμα της ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Έσπασε τη σιωπή της η Έλενα Χριστοπούλου για τον Πάνο Καλλίτση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έλενα Χριστοπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον Πάνο Καλλίτση – «Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει…»
Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι ήταν η Έλενα Χριστοπούλου σήμερα, η οποία μίλησε ανοικτά στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.
The post Έλενα Χριστοπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον Πάνο Καλλίτση – «Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Έλενα Χριστοπούλου λύνει τη σιωπή της και μιλά για τον Πάνο Καλλίτση (βίντεο)
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νίκος Μουτσινάς την έβαλε κατευθείαν
To άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου λύνει τη σιωπή της και μιλά για τον Πάνο Καλλίτση (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Έλενα Χριστοπούλου σπάει τη σιωπή της για τον Πάνο Καλλίτση (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Mεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.
«Την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε η καθεμία ξεχωριστά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη κι εγώ, ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας. Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει.
Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με όλα τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβό
Διαβάστε το στο topontiki.grΈλενα Χριστοπούλου: Έλυσε τη σιωπή της για τον Πάνο Καλλίτση (βίντεο)
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νίκος Μουτσινάς την έβαλε κατευθείαν στα βαθιά. Ο παρουσιαστής την ρώτησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση. Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε χωρίς περιστροφές… «Την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε η καθεμία ξεχωριστά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈλενα Χριστοπούλου: Μιλάει ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Πάνο Καλλίτση
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και, φυσικά, η συζήτηση ξεκίνησε από τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση. «Την προηγουμένη εβδομάδα στείλαμε ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας όχι μόνο στην αντίθετη πλευρά του πρώην συζύγου μου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλικάκη. Οι φίλες μου που είναι μαζί μου σε αυτή την ιστορία. Που έχουν πει την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Οποιαδήποτε γυναίκα πάρει τη ζωή στα χέρια της με τις δικές της επιλογές και λάθη να μην φοβάται και να τολμάει, να πολεμάει για να κερδίσει. Έχω και λίγο αμηχανία». «Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με τα λάθη και τα σωσ
Διαβάστε το στο spoilersΈλενα Χριστοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Πάνο Καλλίτση
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε αναλυτικά για τον πρώην σύζυγο της και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά, για το διαζύγιο της και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον γνωστό παρουσιαστή για την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, απάντησε ότι «την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε η καθεμία ξεχωριστά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη κι εγώ, ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας».
Έπειτα, είπε πως «όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται, να πολεμάει για να κερδίσει. Μέσα από τη δική μου
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr