Βαλέρια Κουρούπη: Το ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου το πλήρωσα πολύ

08:36 - 30/10/2020

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια γάμου, καθώς και για τον θείο της Γιάννη Μπέζο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Βαλέρια Κουρούπη στο Τhe 2night Show. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» μίλησε για τη σχέση της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, αλλά και για το πώς συνυπάρχουν επαγγελματικά καθώς και για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της που ήταν μαζί 20 χρόνια!  «Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλέρια Κουρούπη : «Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου»

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνεργασία της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο

Διαβάστε το στο

Βαλέρια Κουρούπη: Πλήρωσα ότι είμαι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου

Για την συμμετοχή της στη νέα κωμική σειρά του Ant1, «Παρουσιάστε», το διαζύγιο της από τον σύζυγο της Νίκο Ξύδη, τον έφηβο γιο της αλλά και την σχέση της με...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαλέρια Κουρούπη: Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του Μπέζου

Η γνωστή ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Τhe 2night Show, στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια γάμου, καθώς και για τον θείο της Γιάννη Μπέζο. The post Βαλέρια Κουρούπη: Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του Μπέζου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Το ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου και της Τσαλίκη το πλήρωσα πολύ παλαιότερα

Στο “The 2Night show” ήταν καλεσμένη η Βαλέρια Κουρουπή. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε»,παραχώρησε μια εφ’όλης της υλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για την συγγενική σχέση που έχει με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, αφού η μητέρα της είναι η αδερφή της ηθοποιού, αλλά και στο «τίμημα» που έχει πληρώσει λόγω της σχέσης αυτής. «Έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μέσα από τον Γιάννη Μπέζο. Γαλουχήθηκα μαζί του και έχουμε κώδικες πια. Ξέρω τι θέλει με τα μάτια, δεν χρειάζεται να μου πει […] Το ότι είμαι ανιψιά του Γιάννη Μπέζου το “πλήρωσα” πολύ. Αφ’ ενός ότι “τι ανάγκη έχει

Διαβάστε το στο spoilers

Βαλέρια Κουρούπη: Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου

Η Βαλέρια Κουρούπη συστήθηκε στο κοινό ως «Λίλη» στη σειρά «Εκείνος κι εγώ».     Η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πόσο της κόστισε στην καριέρα η συγγένειά της με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη.     «Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους.     Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές γιατί είναι τελειομανής, αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός. Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του. Για δύο λόγους. Έλεγαν “τι ανάγκη

Διαβάστε το στο spoilers

Βαλέρια Κουρούπη: Το ότι είμαι ανιψιά του Μπέζου και της Τσαλίκη το πλήρωσα πολύ

Ο Γιάννης Μπέζος δεν είναι αυστηρός

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά