Η Ιωάννα Παππά εξομολογείται – «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40»

02:09 - 12/11/2020

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η Ιωάννα Παππά θέλησε να βρεθεί στο πλατό του The 2night Show προκειμένου να […] The post Η Ιωάννα Παππά εξομολογείται – «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παππά εξομολογείται: Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει»...

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Παππά: Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40 – «Ντροπή σου σε τέτοια ηλικία»

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε η ηθοποιός Ιωάννα Παππά με αφορμή τη νέα δουλειά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα επειδή έγινα μητέρα μετά τα 40»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Παππά: Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40»

Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά θέλησε να βρεθεί στο πλατό του The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα δουλειά που θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στο MEGA.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιωάννα Παππά: Μού έλεγαν «ντροπή σου που κάνεις παιδί μετά τα 40»

Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The2nightShow, στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την επιλογή της να γίνει μητέρα μετά τα 40. The post Ιωάννα Παππά: Μού έλεγαν «ντροπή σου που κάνεις παιδί μετά τα 40» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στο πλατό του "The 2night Show" βρέθηκε η Ιωάννα Παππά, το βράδυ της Τετάρτης, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στην απόφαση να γίνει μητέρα, σε ηλικία μεγαλύτερη των 40 ετών. Μια απόφαση που όπως τονίζει η ηθοποιός κατακρίθηκε, μάλιστα, από κάποιους... «Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, "ντροπή σου σε τέτοια ηλικία" και "τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει" και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40» – ΒΙΝΤΕΟ

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Ιωάννα Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου… Το άρθρο Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά:«Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40»

Η Ιωάννα Παππά θέλησε ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε δεν δίστασε να αναφερθεί και στη μητρότητα, την οποία βίωσε στα 40!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ιωάννα Παππά: Μου έστελναν αρνητικά μηνύματα επειδή έκανα παιδί μετά τα 40

Η Ιωάννα Παππά εξομολογήθηκε καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε επειδή έγινε μητέρα μετά τα 40.   «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι. Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει” και τέτοια!   Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω.     Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος...

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Παππά: "Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα επειδή έγινα μητέρα μετά τα 40"

Τι αποκάλυψε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ιωάννα Παππά: "Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα που έγινα μητέρα μετά τα 40" (video)

"Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο