Μαγικό γκολ από τον Ρ.Μαχρέζ: Τσιμπάει την μπάλα με το τακουνάκι «ζαλίζει» τον αμυντικό και σκοράρει (βίντεο)
23:38 - 16/11/2020
Τι και αν το γήπεδο ήταν... χωράφι; Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έβαλε ένα γκολ-ποίημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση της Αλγερίας με το Ζιμπάμπουε.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε την αμυντική γραμμή της Ζιμπάμπουε και σημείωσε ένα εξαίσιο γκολ που βλέπεις κυρίως σε ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Αφρική και το δείχνει με κάθε τρόπο. Για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Αλγερινός εξτρέμ έκανε κάτι το αξιοσημείωτο που όσες φορές και αν το δεις δεν το χορταίνεις.
Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έκανε κοντρόλ με τακουνάκι, στη συνέχεια έκανε πολλές προσποιήσεις, και όταν βρέθηκε σε θέση βολής, άδειασε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr