Big Brother: Καινούριες δηλώσεις από τη Ραΐσα μετά το πάρτι εν μέσω καραντίνας – Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη

11:43 - 24/11/2020

24 Νοεμβρίου, 2020 Τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» Με νέες δηλώσεις της απαντά στον σάλο που προκλήθηκε για το πάρτι που έκανε με την Αφροδίτη μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η Ραΐσα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε χθες στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It για το περιστατικό και τώρα με νέες δηλώσεις της στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή «Ευτυχείτε» ζητά συγγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε. «Δεν έχω γενέθλια, έχω στις 2 Ιουλίου είμαι καρκίνος. Όταν βγήκα από το σπίτι πήγα στην Αφροδίτη που μένει με τον φίλο της τον Μάνο, που είχε γενέθλια. Κόψαμε μια τούρτα και ήρθαν κάποιοι συγγενείς τους. Σίγουρα προσέχω κι εγώ και η Αφροδίτη. Αν έκανα κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ραΐσα από το Big Brother για το πάρτι εν μέσω κορονοϊού: “Αν έκανα κάτι λάθος, ζητάω συγγνώμη” (video)

Σάλος προκλήθηκε χθες με τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media, όπου έδειχναν την Ραΐσα και To άρθρο Η Ραΐσα από το Big Brother για το πάρτι εν μέσω κορονοϊού: “Αν έκανα κάτι λάθος, ζητάω συγγνώμη” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη