«Είσαι το ταίρι μου»: Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας!

08:44 - 18/11/2019

Τη Βίκυ Σταυροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega, «Είσαι το Ταίρι μου». Εκεί υποδύθηκε τη «Στέλλα», η οποία ερωτεύτηκε τον «Σωτήρη», Αλέξη Γεωργούλη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σημειώθηκαν διάφορα απρόοπτα. Μερικά από αυτά διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Αφορμή αποτέλεσε το … The post «Είσαι το ταίρι μου»: Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας! appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Είσαι το ταίρι μου: Πόσα αβγά έφαγε η Στέλλα στη σκηνή της παραλίας [video]

«Στο τέλος έκανα εμετό»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Είσαι το ταίρι μου: Δεν θα πιστέψετε πόσα αυγά έφαγε η Βίκυ Σταυροπούλου στη σκηνή της παραλίας

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «Τα Νέα», με αφορμή αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»