Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο – «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα»

00:24 - 27/11/2020

Την Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η […] The post Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο – «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: Δεν είπε καμία δική του θεωρία, ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC

Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά για το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου για τον κοροναϊό. «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα».

Διαβάστε το στο

Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Αστείο όλο αυτό το ανάθεμα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία για τον κορωνοϊό» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Θεοφανία Παπαθωμά Το άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Αστείο όλο αυτό το ανάθεμα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία για τον κορωνοϊό» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: Μου φαίνεται αστείος όλος αυτός ο ντόρος για τον Γρηγόρη. Όλο αυτό το ανάθεμα…

Ο  Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία

Διαβάστε το στο entertv.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος για τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Θεοφανία Παπαθωμά στο χθεσινό  «The 2night Show» για μια συζήτηση από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο κορονοϊός και ο ντόρος που ξεσηκώθηκε γύρω από τις θέσεις του άνδρα της, Γρηγόρη Πετράκου.Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show», η Θεοφανία Παπαθωμά, την οποία απολαμβάνουμε τις δύο τελευταίες σεζόν ως Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε στην φασαρία που έχει ξεσπάσει λόγω των θέσεων που έχει διατυπώσει ο σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος μέσω αναρτήσεων στα social media αναφορικά με την πανδημία του Covid 19 και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που ισχύουν σήμερα. Η Θεοφανία Παπαθωμά, αφού είπε πως

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παπαθωμά για Πετράκο: "Μου φαίνεται αστείος όλος αυτός ο ντόρος"

Παίρνει θέση για πρώτη φορά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Παπαθωμά για Πετράκο: "Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα" (video)

Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο