Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο – «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα»
00:24 - 27/11/2020
Την Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο – «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: Δεν είπε καμία δική του θεωρία, ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC
Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά για το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου για τον κοροναϊό. «Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος και όλο αυτό το ανάθεμα».
Διαβάστε το στο Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Αστείο όλο αυτό το ανάθεμα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία για τον κορωνοϊό» – ΒΙΝΤΕΟ
Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Θεοφανία Παπαθωμά
Το άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Αστείο όλο αυτό το ανάθεμα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία για τον κορωνοϊό» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΘεοφανία Παπαθωμά: Μου φαίνεται αστείος όλος αυτός ο ντόρος για τον Γρηγόρη. Όλο αυτό το ανάθεμα…
Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία
Διαβάστε το στο entertv.grΘεοφανία Παπαθωμά: Μου φαίνεται αστείος ο ντόρος για τον Γρηγόρη Πετράκο
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Θεοφανία Παπαθωμά στο χθεσινό «The 2night Show» για μια συζήτηση από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο κορονοϊός και ο ντόρος που ξεσηκώθηκε γύρω από τις θέσεις του άνδρα της, Γρηγόρη Πετράκου.Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show», η Θεοφανία Παπαθωμά, την οποία απολαμβάνουμε τις δύο τελευταίες σεζόν ως Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε στην φασαρία που έχει ξεσπάσει λόγω των θέσεων που έχει διατυπώσει ο σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος μέσω αναρτήσεων στα social media αναφορικά με την πανδημία του Covid 19 και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που ισχύουν σήμερα.
Η Θεοφανία Παπαθωμά, αφού είπε πως
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr