Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για «Άγριες Μέλισσες» και ξεκαθαρίζει – «Είμαι καλλιτέχνης, όχι διασημότητα»

08:39 - 29/11/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Πανταζάρας στο Gala και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση με αφορμή τη […] The post Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για «Άγριες Μέλισσες» και ξεκαθαρίζει – «Είμαι καλλιτέχνης, όχι διασημότητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργύρης Πανταζάρας: Είμαι καλλιτέχνης, όχι διασημότητα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Πανταζάρας στο Gala και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση με αφορμή τη συνέχιση του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στην θερμή αγκαλιά της σειράς από το τηλεοπτικό κοινό όσο και στην προσωπική του αναζήτηση. Στις Άγριες Μέλισσες υποδύεστε τον Τάκη Δοξαρά, έναν μπουζουξή παλαιάς κοπής, φαινομενικά νταή, αλλά με συναισθηματικές ρωγμές. Πως προσεγγίσατε τον ρόλο αλλά και την εποχή όπου είναι τοποθετημένος; Ακόμα δεν έχω σταματήσει να ψάχνω. Η ερμηνεία είναι μια μάχη. Μάχη με το συλλογικό ασυνείδητο, με τη συλλογική μνήμη και με τον πλούτο της αντίληψης του κάθε ερμηνευτή. Θα ψάξεις παντού, θα ρω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο