Survivor: Η αμοιβή «μαμούθ» που προτάθηκε στην Ι.Τούνη - «Είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί παίκτης» (βίντεο)
17:21 - 07/12/2020
Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη, καθώς στις 18 Δεκεμβρίου αναχωρούν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» για τον Άγιο Δομήνικο, με το Survivor να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα περί τα μέσα Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Acun Ilicali ήταν εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών της ομάδας των «Μαχητών», δίνοντας βάση κυρίως στην εμφάνισή τους και δευτερευόντως στις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι η επιθυμία της παραγωγής να εντάξει στην ομάδα των «Διασήμων» την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι. Και μάλιστα με αμοιβή – μαμούθ.
«Το ποσό που της έχει προταθεί είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr