Η Ιωάννα Μαλέσκου έστειλε on air μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη [vid]

15:27 - 10/12/2020

Η Ελένη Μενεγάκη, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, είπε στους θαυμαστές της «μου λείψατε». Το συγκεκριμένο θέμα το έπαιξαν […] The post Η Ιωάννα Μαλέσκου έστειλε on air μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη [vid] appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Έστειλε on air μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη

Δείτε τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, είπε στους θαυμαστές της «μου λείψατε». ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Έστειλε on air μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Το ανοιχτό κάλεσμα στην Ελένη Μενεγάκη on air! “Έλα να σε γνωρίσω” (video)

Η Ιωάννα Μαλέσκου απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στην Ελένη Μενεγάκη, το πρωί της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν από To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Το ανοιχτό κάλεσμα στην Ελένη Μενεγάκη on air! “Έλα να σε γνωρίσω” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νατα μας!!! Ιωάννα Μαλέσκου: Επίσημη on air πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με ένα μήνυμα στους θαυμαστές της, προσκάλεσε τη γνωστή παρουσιάστρια στο σπίτι της για να να γνωριστούν. “Εγώ δεν τη γνωρίζω, τη γνωρίζω όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, εσείς έχετε συνεργαστεί και μαζί της… Μιας και είμαστε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η πρόσκληση της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου απηύθυνε μέσα από την εκπομπή της, ανοιχτό κάλεσμα στην Ελένη Μενεγάκη.Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη που έλεγε ότι της έλειψαν οι «φίλοι της», απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για να συναντηθούν. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συζήτησε στο Love it με τους συνεργάτες της, το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και πρότεινε να συναντηθούν. Συγκεκριμένα, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης και νυν της Ιωάννας, Παναγιώτης Χατζηδάκης, πήρε τον λόγο και τόνισε ότι θα ήθελε να τη δει τηλεοπτικά σε κάτι διαφορετικό. Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε με χαμόγελο πως «εγώ δεν τη γνωρίζω, τη γνωρίζω όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, εσείς έχετε συνεργαστεί και μαζί τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο