Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη»
11:36 - 11/12/2020
Στην κάμερα του Πρωινό έκανε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου και τόνισε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη
«Ο κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή, οπότε όλα όμορφα κυλάνε», είπε η παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο Η Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη»
Στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αποκάλυψεπως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Μαλέσκου: Τι αποκάλυψε για την πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη on air!
Το βίντεο που ανάρτησε στα social media η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως της έλειψαν οι τηλεθεατές της σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της. Μάλιστα η παρουσιάστρια έστειλε και ένα μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.
Αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Μπορεί να φαίνεται μικρό το διάστημα που είμαι στην Αθήνα αλλά είναι μεστό και δόξα τον Θεό ο κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή. Κυλάνε όλα όμορφα. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο επαγγελματικά στη ζωή μου.»!
Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy
Διαβάστε το στο