Βασίλης Μπισμπίκης – «Με λένε αλήτη στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες»

13:45 - 13/12/2020

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Βασίλης Μπισμπίκης – «Με λένε αλήτη στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άγριες Μέλισσες»-Βασίλης Μπισμπίκης – «Μου λένε “αλήτη τι κάνεις στην Ελένη” στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη» (vid)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, βρέθηκε στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μέσα σε όλα, για την αποδοχή που γνωρίζει από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και… τα υβριστικά μηνύματα. The post «Άγριες Μέλισσες»-Βασίλης Μπισμπίκης – «Μου λένε “αλήτη τι κάνεις στην Ελένη” στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Μπισμίπκης: Τα υβριστικά μηνύματα στα social media για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες

O Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στο DOT και μεταξύ άλλων…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: Με λένε αλήτη στα social media για μου στις Άγριες Μέλισσες

Φιλοξενούμενος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο στο DOT,βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μέσα σε όλα, για το πώς ένιωσε όταν διάβασε ποιος θα είναι ο ρόλος του. «Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διατροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο»,είπε αρχικά ο ηθοποιός. Για το πάθος που έχει το τηλεοπτικού κοινού με τον ρόλο του, ανέφερε:«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου «αλήτη», «τ

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Μπισμπίκης – «Με λένε αλήτη στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες»

Όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις “Άγριες Μέλισσες” στο Dot. Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μέσα σε όλα, για την αποδοχή που γνωρίζει από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και… τα […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Με λένε αλήτη στα social media για το ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες»

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «όταν πήρα το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δε φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διαστροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα δε δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για το ρόλο που […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Με λένε αλήτη στα social media για το ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Βασίλης Μπισμπίκης: «Με αποκαλούν αλήτη στα social media για τον ρόλο του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες» (video)

Tι είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο