Ντιγκινί: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, το διασκεδάζω περισσότερο εδώ σε σχέση με τον Ατρόμητο»

18:50 - 19/11/2019

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νικολά Ντιγκίνι που αναφέρθηκε στον προπονητή του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, στους συμπαίκτες του Μπράουν Ιντέγε και Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ντέρμπι με τον ΑΕΚ.Αναλυτικά όσα τόνισε ο ποδοσφαιριστής των "κίτρινων":Για την θέση του και για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας: «Με ξέρετε ως εξτρέμ και ως ψευτοδεκάρι, αλλά είναι φυσιολογικό να έρχονται τα γκολ και από την θέση που είμαι».Ποιες είναι διαφορές της προηγούμενης χρονιάς με τη φετινή για τον ίδιο: «Η περσινή χρονιά ήταν πιο πιεστική για εμένα που άλλαξα περιβάλλον, ήθελα όπως είναι λογικό να αποδείξω πράγματα. Φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα για εμένα γιατί έχω προσαρμοστε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντιγκινί: Είμαι χαρούμενος στον Άρη, το διασκεδάζω περισσότερο εδώ σε σχέση με τον Ατρόμητο

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Άρη από την αρχή της φετινής χρονιάς, Νικολά Ντιγκινί, μίλησε στον Libero 107,4 και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στα... σκαμπανεβάσματα αυτής, στους προπονητές που πέρασαν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ σχολίασε και το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικολά Ντιγκινί: Για την θέση του και για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας: «Με ξέρετε ως εξτρέμ και ως ψευτοδεκάρι, αλλά είναι φυσιολογικό να έρχονται τα γκολ και από την θέση που είμαι». Ποιες είναι διαφορές της προηγούμενης χρονιάς με τη φετινή για τον ίδιο: «Η περσινή χρονιά ήταν πιο πιεστική για εμένα που άλλαξα περιβάλλον, ήθελα όπως είναι λογικό

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)