Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε η Αμαλία Καβάλη το ρόλο της “Ουρανίας” – «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν…»

08:00 - 21/11/2019

Την Αμαλία Καβάλη, την “Ουρανία” από τις Άγριες Μέλισσες, είχε καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ […] The post Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε η Αμαλία Καβάλη το ρόλο της “Ουρανίας” – «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Έτσι πήρε η Αμαλία Καβάλη το ρόλο της "Ουρανίας" – "Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν…" (VIDEO)

Την Αμαλία Καβάλη, την “Ουρανία” από τις Άγριες Μέλισσες, είχε καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς μπήκε στη σειρά, για το ρόλο της, ενώ χαρακτήρισε πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζει, καθώς πρόκειται για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. «Λόγω του ρόλου μου πήγα σε μια μοδίστρα για να δω πώς δουλεύει. Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Είμαι οκτώ χρόνια ηθοποιός και δεν μου είχε γίνει ξανά πρόταση για τηλεόραση. Έμαθα από κάποιον γνωστό ότι γίνεται κάστινγκ, έκανα ένα αίτημα φιλίας στο facebook και μετά με πήραν τηλέφωνο», είπε αρχικά η Αμαλία Καβάλη για το πώς πήρε το ρόλο της Ουρανίας. Η Ουρανία είναι ορφ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο