Μ.Νικολάου: Απαντά στα σενάρια για μετακίνηση της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στο MEGA

21:06 - 31/12/2020

Η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, με την Ματίνα Νικολάου να έχει προσφέρει το λιθαράκι της σε αυτό το πρότζεκτ. Τα σενάρια το τελευταίο χρονικό διάστημα θέλουν το Νίκο Μουτσινά και την παρέα του να μεταφέρονται στο MEGA, με την γνωστή ηθοποιό να απαντά στο εν λόγω ενδεχόμενο. «Δεν έχω περιέργεια να δω τα νούμερα τηλεθέασης, υπάρχει μία ασφάλεια ότι όλα πάνε καλά, οπότε δεν ξυπνώ και βλέπω τα νούμερα. Τα ακούω, χαίρομαι που πάει καλά η εκπομπή αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη…». Στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί η εκπομπή στο MEGA, όπως κυκλοφόρησε τελευταία, η ίδια απάντησε: «Όχι, εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις