Αγίου Βασιλείου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου

00:01 - 01/01/2021

Σήμερα είναι Πρωτοχρονιά και του Αγίου Βασιλείου. Ποιοι γιορτάζουν και ποιος ήταν ο βίος του σπουδαίου Ιεράρχη.Σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου είναι του Αγίου Βασιλείου και γιορτάζουν οι φέροντας τα εξής ονόματα: Βασίλειος Βασίλης Βάσος Βασίλας Μπίλλης Μπίλης Βασιλεία Βασιλική Βάσω Βάσια Βιβή Βίκυ Βίβιαν Βασούλα Βασιλίνα Εμμέλεια Εμμελεία Τηλέμαχος Μέγας Βασίλειος Ο Μέγας Βασίλειος υπήρξε σπουδαίος ιεράρχης και κορυφαίος θεολόγος, γι’ αυτό και ανακηρύχτηκε Άγιος και Μέγας, ενώ είναι ένας από τους Πατέρες της Εκκλησίας κι ένας από τους Τρεις Ιεράρχες. Η μνήμη του εορτάζεται την 1η Ιανουαρίου από τους Ορθοδόξους (14 Ιανουαρίου απ’ όσους ακολουθούν το Ιουλιανό Ημερολόγιο) κα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 01 Ιανουαρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 01 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 01 Ιανουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021

Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση.   Κριός Καλή χρονιά φίλοι Κριοί ! Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι μέρες απαιτούν την πλήρη προσοχή σας σε εργασία και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις. Οι ελεύθεροι θα έχουν μαντάτα από το χαμένο τους παρελθόν. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Υπάρχουν υποψίες μέσα στο μυαλό σας ότι το ταίρι σας δεν είναι και τόσο αληθές. Μόνο μέσα από μια... The post Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

Πολλοί οι γνωστοί μας που γιορτάζουν σήμερα The post Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Πώς ξεκινάει το 2021; Τι προβλέπει για σήμερα Παρασκευή το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

Καλή χρονιά! - Μην ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Διαβάστε το στο thetoc.gr

ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου – Καλή χρονιά

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: ο καιρός σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου – Καλή χρον

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Άγιος Βασίλειος ο Μέγας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 1 Ιανουαρίου

Άγιος Βασίλειος ο Μέγας: Εξέχουσα προσωπικότητα της Χριστιανικής Εκκλησίας, ο Βασίλειος υπήρξε σπουδαίος ιεράρχης και κορυφαίος θεολόγος, γι’ αυτό και ανακηρύχτηκε Άγιος και Μέγας. Είναι ένας από τους Πατέρες της Εκκλησίας κι ένας από τους Τρεις Ιεράρχες. Η μνήμη του εορτάζεται την 1η Ιανουαρίου από τους Ορθοδόξους (14 Ιανουαρίου απ’ όσους ακολουθούν το Ιουλιανό Ημερολόγιο) και στις 2 Ιανουαρίου από τους Καθολικούς. Η μνήμη του συνεορτάζεται στις 30 Ιανουαρίου, κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών, μαζί με τους δύο άλλους μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Το άρθρο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 1 Ιανουαρίου εμφανίστ

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

Κριός Σήμερα είσαι σε μια παιχνιδιάρικη και εκφραστική διάθεση. Ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και διεγείρει τη φαντασία σου, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις μια εικόνα για τους στόχους και τα έργα σου. Είναι εξαιρετική η μέρα για τη φροντίδα και την απόλαυση της φιλόδοξης πλευράς σου και είναι επίσης υπέροχη για να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021: Δείτε τι αναφέρουν οι... Το άρθρο Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 1 Ιανουαρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 1 Ιανουαρίου (1/1), σύμφωνα με το εορτολόγιο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Ιανουαρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Ιανουαρίου 01/01/2021 Μην ξεχάσετε για μία ακόμα μέρα να πείτε "χρόνια πολλά" σε όσους γιορτάζουν. Έτσι, σήμερα, 1 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, είναι του Μεγάλου Βασιλείου, της Αγίας Εμμελείας και του Αγίου Τηλεμάχου. Ως εκ τούτου, γιορτάζουν τα εξής ονόματα την ονομαστική τους εορτή: Βασίλειος, Βασίλης, Βάσος, Βασίλας, Μπίλλης, Μπίλης, Βασιλεία, Βασιλική, Βάσω, Βάσια, Βιβή, Βίκυ, Βίβιαν, Βασούλα, Βασιλίνα, Εμμέλεια, Εμμελεία, Τηλέμαχος.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

1η Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

1η Ιανουαρίου: Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

1η Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

1η Ιανουαρίου: Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά