Θέμης Γεωργαντάς: Θα κάνω τρέχοντας το εμβόλιο

13:28 - 02/01/2021

«Εγώ έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα» είπε για το εμβόλιο ο Θέμης Γεωργαντάς.Υπέρ του εμβολίου για τον κορονοϊό τάχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, σημειώνοντας ότι θα το κάνει «τρέχοντας». «Τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο! Εννοείται! Δεν θέλω τώρα να μπω σε αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι μας. Εγώ έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ο Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκε και στα MAD Video Music Awards που θα προβληθούν από το κανάλι σήμερα το βράδυ, τα γυρίσματα των οποίων έγινε με τα δεδομένα πο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά